Αλήθειες με τη Ζήνα: «Δυστυχώς είναι ακόμα στο ψυγείο...» - Αποκαλύψεις για την αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Η γυναίκα ήταν σε μια κατάσταση που δε θέλω να την περιγράψω»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αλήθειες με τη Ζήνα: «Δυστυχώς είναι ακόμα στο ψυγείο...» - Αποκαλύψεις για την αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου

Νέες εξελίξεις έχουν προκύψει με το θρίλερ για την αποτέφρωσή της Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε εδώ τι έχει συμβεί) μετά από το θάνατο της . Ο καλός της φίλος Αλκίνοος Μπόυνιας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την ιστορία, που έχει δημιουργηθεί για τη μεγάλη κυρία, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Τι είπε αποκλειστικά στην εκπομπή ο φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο Αλκίνοος Μπόυνιας χαρακτήρισε σε πρώτη φάση άδικο το θάνατο της ηθοποιού, καθώς όπως εξήγησε η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου και του θεάτρου τα τελευταία χρόνια είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσει ξανά χωρίς βοήθεια, και ζητούσε τη συμβολή φυσικοθεραπευτή και ψυχολόγου.

Μάλιστα είπε πως ξέρει πάρα πολλα, τα οποία δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα για όλη αυτή την κατάσταση. «Εγώ έχω έρθει εδώ, για να προβληματίσω κάποιους αρμόδιους, όπως είναι η εισαγγελία και η αστυνομία», επισήμανε με έμφαση. «Τώρα μιλάω ως φίλος», ξεκαθάρισε και συνέχισε, «Καταρχήν, εκείνη την ημέρα η Μαίρη ήταν μόνη της. Έλειπε η οικιακή βοηθός». «Εγώ ήξερα πάρα πολλά χρόνια και πολύ καλά την οικιακή βοηθό της, τη Γεωργιανή, Λαμάρα, η οποία ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Πραγματικά, της είχε σταθεί. Ήταν πάντα στα νοσοκομεία, ήταν πάντα δίπλα της, υπέροχη γυναίκα», θυμάται.

«Τα τελευταία χρόνια, ήταν μια άλλη κυρία, η Νίνο. Την κυρία αυτή, εγώ δεν την ήξερα καλά», αναφέρει ο φίλος της ηθοποιού. «Η Λαμάρα ήταν ο φύλακας άγγελος της. Την είχε σώσει, την είχε συνοδεύσει από τότε που κάηκε. Η γυναίκα την ακολούθησε και στο Ισραήλ», συμπλήρωσε.

«Όταν η Μαίρη, όπως λένε βρέθηκε, εγώ δεν ήμουν εκεί, κάτω στο έδαφος και η γυναίκα ήταν σε μια κατάσταση που δε θέλω να την περιγράψω. Και η γυναίκα, και ένα παιδάκι να την έβλεπε θα έβαζε τις φωνές, δεν καλέσανε κάποιος την αστυνομία. Και από την άλλη, κάναμε μια συνέλευση, γιατί είμαστε κάποιοι φίλοι, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε την Κυριακή, για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, γιατί δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Μαίρη παραμένει άταφη, άκαυτη, όπως θέλετε. Θα γίνει αυτό που ήθελε, αλλά δυστυχώς είναι ακόμα στο ψυγείο και αυτό εμένα με θλίβει πάρα πολύ», σχολίασε.

Χρονοπούλου

Δείτε επίσης: Τι είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη φίλη της που έφυγε από τη ζωή

Οι μαρτυρίες του Θωμά Χούντα και της οικιακής βοηθού λένε, πως βρέθηκε μέσα στα αίματα και κάλεσαν ασθενοφόρο, αντί να καλέσουν τις αρχές. Το ιδιωτικό ασθενοφόρο που κάλεσαν, πληροφορεί, ότι καθυστέρησε αρκετά και θα ήταν καλύτερα να είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. «Είχε πολύ καλή σχέση με τα νοσοκομεία, επειδή είχε θέματα με την υγεία της», επομένως θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα η βοήθεια. Ενώ, καταγγέλλει επίσης, πως το νυχτικό που φορούσε η ηθοποιός το μοιραίο βράδυ εξαφανίστηκε.

Μέλη της επιτροπής των φίλων της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου, όπως είπε ο δημοσιογράφος και φίλος της έχουν πάει στην Εισαγγελία. «Ένας άνθρωπος βρέθηκε μέσα στα αίματα, και σκυλί να βρεις θα το ερευνήσεις», ήταν το μόνο που υπογράμμισε για το θέμα. «Θα γίνει η νεκροψία και θα δείξουν πράγματα», αλλά και έδωσε το όνομα του κυρίου Χατζημιχάλη ως μέλος της επιτροπής.

Μία ακόμα συνταρακτική αποκάλυψη, που έκανε αφορά την κηδεία και την αποτέφρωση της ηθοποιού. Η μεγάλη κυρία του θεάτρου είχε τακτοποιήσει όλη τη διαδικασία, όπως είναι ήδη γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι, πως έχει πληρώσει μέχρι και τα έξοδα στο γραφείο τελετών, "Αδερφοί Πουλάκη". «Λέει το γραφείο κηδειών, πως έχει πληρώσει μόνο το φέρετρο και όχι την καύση», είπε ο φίλος της. «Ήταν τόσο οργανωμένη, που την παρουσιάζουν τώρα ως μία ενδεή», είπε. «Η Μαίρη έπαιρνε δύο συντάξεις, 2.300 περίπου», αλλά και πως είχε πάρει 600 ευρώ από το Σασμό, επειδή έδινε το σπίτι της στη σειρά. Θα πρέπει να ελεγχθεί η κάρτα και τα λεφτά της, όπως εξήγησε. Πληρώθηκαν κάποιοι λογαριασμοί και υποχρεώσεις, αλλά «έχουν πέσει σκιές» σε σχέση με τα οικονομικά θέματα της αποθανούσας και το πώς τα διαχειρίστηκαν.

Οφείλουν να ελέγξουν, όμως τις προσβάσεις στους λογαριασμούς της και να δουν τι θα γίνει παρακάτω. Η μεγάλη κυρία είχε πει στον φίλο της να καεί και να ρίξουν τη στάχτη της στο Σούνιο και να παίζει το Casta Diva. όταν κάηκε, δίπλα της δεν είχε κανέναν, είπε κατηγορηματικά. Κατακεραυνώνοντας τους ανθρώπους, που βγαίνουν τώρα στις εκπομπές. Ο Αλκίνοος Μπόυνιας είπε, πως τον φώναζε προστάτη της και κατέληξε, ότι δε θέλει να ειπωθεί, πως η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει λεφτά για το τελευταίο της αντίο. Επιπρόσθετα, «Κάποιος κύριος πήρε την υπουργό, την κυρία Μενδώνη, για να γίνει η κηδεία της δημοσία δαπάνη, όχι τιμητικά», έφερε ως επιχείρημα για τη θέση του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: