«Μεταφράστηκε σε αυτό το σιχαμερό πράγμα που βλέπετε στην οθόνη σας» - Οργισμένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα

«Είναι αδιανόητο να με βάζουν να εξηγώ στις γιαγιάδες μου τι εννοούσα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μεταφράστηκε σε αυτό το σιχαμερό πράγμα που βλέπετε στην οθόνη σας» - Οργισμένος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Super Κατερίνα

Έξαλλος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με site που γράφει στον τίτλο του «Ήταν ομοφυλόφιλος, άλλαξε χάρη στην Ιλάειρα Ζήση: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το παραδέχτηκε» με αφορμή δήλωση του σχετικά με την προσωπική του ζωή - δείτε την δήλωση εδώ.

Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε εκτός εαυτού στην εκπομπή που συμμετέχει στην Κύπρο, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά και μαζί με το δικηγόρο του θα κάνουν μήνυση στο site.

«Είπα εγώ ότι είμαι εγώ ομοφυλόφιλος; Έχει 2,657 σχόλια τι να πρωτοδιαβάσω; Είναι ανήθικοι αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν πάρει φωτογραφία από το μιούζικαν το "Κλουβί με τις τρελές", που φορούσα ένα τρας για να υποδηλώσετε τι; Τι είναι αυτο; Μόλις τελειώσει η εκπομπή θα ψάξω με τον δικηγόρο μου να σας βρω και θα σας κάνω μήνυση. Βάζουν στο στόμα σου λόγια που δεν έχει πει; Επειδή συμφώνησα με έναν άνθρωπο; Έχω κουραστεί να βλέπω τίτλους με λόγια που δεν λέμε για ένα κλικ. Τι είναι αυτό το πράγμα; Άντε πια», είπε στην εκπομπή ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Σήμερα 10/10, βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξέσπασε λέγοντας πως δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Το ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί το μόνο που έκανα ήταν να συμφωνήσω με τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα είπε ότι βρήκε ένα διαμάντι κι άλλαξε η ζωή του. Είπα ότι κι εγώ βρήκα ένα διαμάντι, την Ιλάειρα και άφησα την εργένικη ζωή και ό,τι έκανα μέχρι τότε και ήρθα στην Κύπρο να κάνω οικογένεια και να ζήσω αυτό που ένιωσα. Μεταφράστηκε σε αυτό το σιχαμερό πράγμα που βλέπετε στην οθόνη σας το οποίο έχει ξεπεράσει τις 10 χιλιάδες αντιδράσεις και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Είναι αδιανόητο να με βάζουν να εξηγώ στις γιαγιάδες μου τι εννοούσα», ανέφερε αρχικά.

«Στέλνουν τα δημοσιεύματα στους γονείς μου, κάνω έκκληση στον κόσμο να μην τσιμπάει και να κρατάει μια άμυνα σε αυτά τα δημοσιεύματα» παρακάλεσε.