Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ορίστε κάνω κι εγώ coming out» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Ξαφνικά γνώρισα ένα διαμάντι, άφησα ότι έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές ήταν η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό του, Tyler (δείτε εδώ την συνέντευξη του στους Πρωταγωνιστές). Αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης δεν δίστασαν να εκφράσουν την αντίθεση τους, ενώ άλλοι στάθηκαν στο πλευρό του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό του ήταν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίας σχολίασε τα λόγια του, μέσα από την εκπομπή "Έλα μα δες" της Κύπρου.

Όπως εξομολογήθηκε έχει βρεθεί και ο ίδιος σε αυτή την θέση, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, όταν γνώρισε την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση.

Η δήλωση του Μαυρίκιου Μαυρικίου περί coming out

«Αυτό που λέει ότι "γνώρισα ένα διαμάντι και άφησα αυτό που είχα για να πάω παρακάτω", το καταλαβαίνω γιατί το έχω νιώσει κι εγώ. Ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ ξαφνικά γνώρισα ένα διαμάντι, άφησα ότι έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή και είπα εδώ είμαστε, αλλαγή σελίδας, πάμε παρακάτω. Ορίστε κάνω κι εγώ coming out», είπε χαρακτηριστικά.

H ζωή στο πλευρό της γυναίκας του

Ένας χρόνος και κάτι μήνες, πέρασε από τον φαντασμαγορικό γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με 2.000 καλεσμένους ανάμεσα τους και γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και μπόλικη διασκέδαση. Το μυστήριο και η δεξίωση έγιναν στην Κύπρο και τα μέτρα δρακόντια (δείτε εδώ).

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο τους, το ζευγάρι έκανε χθες 28/8 ένα μεγάλο πάρτι στον κήπο του σπιτιού του έχοντας καλέσει κοντινά και αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε μπουφέ, φωτογράφοι, χορός και μουσική.

Στα social media ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν.

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος

Ιλάειρα Ζήση Μαυρίκιος Μαυρικίου επέτειος γάμου πάρτι σπίτι

Μάλιστα λίγες ώρες πριν από το πάρτι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από το γάμο γράφοντας:

«Επέτειος γάμου σε λίγες ώρες... Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο γίναμε ένα... Βλέπω τις εικόνες και αισθάνομαι ότι είναι σαν χθες... Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν τον ζεις με την καρδιά σου... Δεν θα άλλαζα τίποτα πριγκίπισσα μου... Σ' αγαπάω».