«Προσευχόμαστε όλοι!» - Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος στηρίζει τη μάχη που δίνει ο Βασίλης Καρράς

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μεγάλη ανησυχία αναφορικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά, καθώς ο αγαπημένος, λαϊκός τραγουδιστής αντιμετωπίζει πριν από το καλοκαίρι ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Μέσα στον Ιούνιο τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον τραγουδιστή με τον ίδιο να κάνει μια δημόσια έξοδο μετά από καιρό στα μπουζούκια (δείτε εδώ). Στη συνέχεια, ο Καρράς υποτροπίασε με τον ίδιο και την οικογένειά του να διαχειρίζονται με μία αξιοπρέπεια το θέμα.

Από την άλλη όμως κυκλοφόρησαν πολλές ειδήσεις, που ήθελαν τον τραγουδιστή να χειροτερεύει σε άσχημο βαθμό με τους οικείους του να παρεμβαίνουν. Η Καίτη Γαρμπή ως αγαπημένη συνάδελφος του Καρρά έκανε δηλώσεις για εκείνον στην κάμερα του Πρωινού, που προβλήθηκαν την Τρίτη (10/10).

Δείτε επίσης: «Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα...» - Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κουρκούλη για τον Βασίλη Καρρά

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τον Βασίλη Καρρά

«Δεν έχω μιλήσει, μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι τέλος πάντων κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Το αγρόκτημα Καρρά

Η συγκεκριμένη φάρμα, λοιπόν, βρίσκεται όπως προαναφέραμε στο Κοκκινοχώρι σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου με τους κατοίκους να ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών και ελιών. Η Φάρμα Καρρά ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα έπειτα από κλείσιμο ραντεβού να επισκεφτείτε το κτήμα Καρρά. Θα ξεναγηθείτε στους χώρους του, και θα απολαύσετε το γραφικό σκηνικό και γαλήνιο τοπίο. Επίσης θα δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους και θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης σας.

Φωτογραφίες από το κτήμα της οικογένειας Καρρά