Ήρθε το τέλος για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη - Χωρισμός μετά από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης

Τίτλοι τέλους οριστικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα πιο αγαπημένα, νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας αρχικά λόγω της λάμψης των γονιών τους δεν είναι άλλο από τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη.

Στο σημείο όμως αυτό, ίσως πρέπει να τοποθετήσουμε πριν από τη φράση ''ερωτευμένο ζευγάρι'' τη λέξη ''πρώην'', καθώς το ρεπορτάζ του Πρωινό Σου Σου την Τρίτη (10/10) έκανε λόγο για χωρισμό ''βόμβα''.

Εδώ να πούμε, πως εμείς από το Youweekly.gr είχαμε μεταφέρει την είδηση για τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των νεαρών παιδιών πριν από λίγες ημέρες. Το τέλος δεν ξέρουμε, πως και γιατί ήρθε, ωστόσο Άγγελος και Γαία εξακολουθούν να είναι φίλοι στο instagram και στα social media, με τα κοινά posts τους να παραμένουν!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Άγγελο Λάτσιο και στην Γαία Μερκούρη

Η αντίδραση της Γαίας σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη

Η Γαία Μερκούρη, έχει μπει ενεργά στο χώρο της μόδας. Την έχουμε δει να περπατά σε πασαρέλες, και στις 14/3 βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού μόδας. Οι δημοσιογράφοι που την "τσάκωσαν" της έκαναν λοιπόν, ερωτήσεις και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τον Άγγελο Λάτσιο, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως της μιλάει πολύ γλυκά και καθημερινά της λέει πόσο όμορφη είναι ακόμη και όταν η ίδια δεν νιώθει. Δημοσιογράφος ωστόσο, την ρώτησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Την αντίδραση της δεν την περίμενε κανείς...

«Θέλω να μιλήσουμε για εμένα», απάντησε και το θέμα άλλαξε αμέσως!

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, η αντίδραση της σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA, καθώς όπως είπαν ήταν πολύ περίεργη η απάντηση της. Όπως όμως ειπώθηκε, φαίνεται πως η Γαία είχε συζητήσει από πριν με την μητέρα της για το τι θα πει όταν έρθει η ερώτηση για την παρουσιάστρια του MEGA με σκοπό να μην δώσει τροφή για σχόλια.