«Όλες οι γυναίκες...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μαρίνας Ασλάνογλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση

«Έχω υπάρξει και με περισσότερα κιλά και με...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όλες οι γυναίκες...» - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Μαρίνας Ασλάνογλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη την Τρίτη (10/10) στην εκπομπή Ελένη με την αγαπημένη ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για τα παιδικά της χρόνια, ερχόμενη στη συνέχεια και στο σήμερα, που μεταξύ άλλων είναι μια ευτυχισμένη μητέρα.

Μέσα από τη νέα συνέντευξή της η ηθοποιός απάντησε για μία ακόμη φορά για το κομμάτι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, καθώς δεν έκρυψε πότε τη δική της ''μάχη'' για να φέρει στη ζωή τον αγαπημένο της γιο.

Δείτε επίσης: «Είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες ένιωθα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές

Η αποκάλυψη αυτή της Μαρίνας Ασλάνογλου, αλλά και τα μηνύματα, που πέρασε γύρω από την εξωσωματική γονιμοποίηση την έφεραν κοντά και με άλλες γυναίκες, που έχουν ή είχαν μπει στη διαδικασία αυτή - ανταλλάσσοντας απόψεις.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση

«Όλες οι γυναίκες θέλουν μία ελπίδα, θέλουν να πιστέψουν, ότι θα συμβεί και σε αυτές, οπότε αυτό, που έλεγα σε όλες τις κοπέλες, που μου έστελναν μηνύματα ήταν, ότι είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, οπότε δεν τα παρατάμε και τίποτα δεν γίνεται από την πρώτη φορά.

Δε με νοιάζει, πως θα είναι το πρόσωπο μου ή το σώμα μου, έχω υπάρξει και με περισσότερα κιλά και με λιγότερα, το θέμα είναι να περνάς καλά, να έχεις μια κοινωνική ζωή να ευχαριστιέσαι αυτό, που κάνεις, ο χρόνος κυλάει», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Μόνη σου το περνάς αυτό»

«Προσπάθησα τρεις φορές και ήταν δύσκολη περίοδος πολύ. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτή τη δύναμη, γιατί, μπορεί να έχεις φίλους, ανθρώπους που σ' αγαπάνε δίπλα σου, αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέλησή μου και τέτοια η πίστη μου σ'αυτό που δεν το έβαλα κάτω.

Δηλαδή έλεγα "αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά, αλλά θα γίνει". Γιατί δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είπαν ότι είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη φορά που άκουσε πως η προσπάθεια απέτυχε, απάντησε πως "έπεσε": «Πολύ κλάμα και με πέτυχε στον δρόμο να οδηγώ το αυτοκίνητο μόνη μου. Σταμάτησα και έκλαιγα. Και μετά λέω "τελείωσε τώρα, πάμε στο επόμενο βήμα"» και με την ίδια υπομονή αντιμετώπιζε τις αποτυχίες κάθε φορά.