Μυστική επανασύνδεση για Στάθη Σχίζα & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Τι συμβαίνει ανάμεσά τους

«Έχω μιλήσει και με τον έναν και με τον άλλον»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από πολλά κύματα φαίνεται, πως περνάει η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με το πρώην ζευγάρι να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή, που χώρισαν, αλλά και στη συνέχεια.

Μεγάλη συζήτηση έγινε μάλιστα μέσα από το βίντεο, που κυκλοφόρησε από βραδινή έξοδο του χωρισμένου ζευγαριού, με τους δύο να έρχονται κοντά, επικρατώντας πάθος και ένταση μαζί (δείτε εδώ).

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!

Ο λόγος που τσακώθηκαν Σχίζας και Παναγιώταρου

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, παραχώρησαν τον πρωί της Τετάρτης 20/9 ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Οι δυο τους, πέρα από την προσωπική τους ζωή και το ενδεχόμενο ενός γάμου, μίλησαν για ένα περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα σε ένα πρώην ζευγάρι της εγχώριας showbiz, το οποίο χώρισε πρόσφατα. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος, ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα.

Οι δύο τους, αν και αποφεύγουν τις επαφές γενικότερα, συναντήθηκαν πρόσφατα στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, κάτι που προκάλεσε ένταση ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να καταλήξουν να τσακώνονται και να καταγράφονται σε βίντεο. Πρόκειται για την ημέρα της γιορτής της διάσημης Influencer, την οποία πέρασε με φίλους της δίπλα της.

Η Influencer και ο φαρμακοποιός, λοιπόν, αποκάλυψαν μετά από τόσες μέρες ποιος ήταν ο λόγος του διαπληκτισμού. «Πήρε μία έκταση η οποία δεν εναρμονίζεται με την πραγματικότητα. Της προσέφερε λουλούδια, παρεξηγήθηκαν... ήταν αχρείαστο όλο αυτό. Δεν έκανε κάτι κακό ούτε η πρόθεσή του ήταν άσχημη», είπε συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας.