Την κοίταζαν οι περαστικοί όσο διέσχιζε το δρόμο - Με λευκό σορτσάκι και μποτάκια η Χριστίνα Κοντοβά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι πάντα κομψή και εντυπωσιακή σε όποια εμφάνιση και αν κάνει μιας και η Χριστίνα Κοντοβά έχει άμεση σχέση με τη μόδα και το ρούχο, ως μία πολύ επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της).

Όσα αναφέραμε παραπάνω περί look και style επιβεβαιώθηκαν για μία ακόμη φορά μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youwekly.gr στο κέντρο της Αθήνας.

Η εμφάνιση της Χριστίνας Κοντοβά στο κέντρο της Αθήνας

Η Χριστίνα Κοντοβά απαθανατίστηκε λοιπόν να διασχίζει τον δρόμο με λευκό σορτσάκι, μαύρα μποτάκια, μαύρο αμάνικο t-shirt και πουλοβεράκι μαρινιέρα σε άσπρο και μαύρο χρώμα συμπληρώνοντας άψογα το look της.

Χριστίνα Κοντοβά - lOOK

Το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά και γράμμωση στα 44

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι 44 ετών και διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz. Πέρα από το γεγονός πως τρέχει συνεχώς πίσω από την κόρη της, Ada, αυτό το έχει καταφέρει με πολύ αφοσίωση στη δίαιτά της, την οποία αποκάλυψε στο YOU.

Είναι πολύ συγκεκριμένη σε αυτά που επιλέγει να φάει είτε στο σπίτι της είτε στις εξόδους της, ενώ ακολουθεί αυστηρό ωράριο, κατά το οποίο μπορεί να καταναλώσει όλα τα γεύματά της.

Δείτε επίσης: «Η Αda με ρωτάει αν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Κοντοβά για το χωρισμό από τον Τζώνη Καλημέρη

Πιο συγκεκριμένα, η μέρα της διατροφικά ξεκινά κάπως παράδοξα, χωρίς πρωινό αλλά με έναν black coffee, ενώ είναι οπαδός της διαλειμματικής δίαιτας, καταναλώνοντας τα γεύματά της μεταξύ 14:00 και 22:00. Όσο για το βραδινό της; Από τις top επιλογές της είναι ο σολομός με φρέσκα λαχανικά και σαλάτα. Αν καθίσει σε κάποιο εστιατόριο, θα προτιμήσει μπιφτέκια γαλοπούλας ή καλαμάκια κοτόπουλο με συνοδευτικό σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το κολύμπι και το σερφ που κάνει το καλοκαίρι, έχουν το παρακάτω αποτέλεσμα: γράμμωση και επίπεδη κοιλιά.

Χριστίνα Κοντοβά δίαιτα

Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

ΠΗΓΗ Εou