«Τον Ιωάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ» - Η πρώτη εξομολογητική συνέντευξη της Παντούση για τον Παπαζήση

Γιατί δε θέλει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αναστασία Παντούση παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο ladylike.gr και στη δημοσιογράφο Λία Παπαϊωάννου με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για ένα θέμα, που απασχολεί ιδιαίτερα και δεν είναι άλλο από την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για τη σχέση, που διατηρεί με τον Ιωάννη Παπαζήση (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια στις φήμες χωρισμού) με το ζευγάρι να περνάει τους τελευταίους μήνες μαζί, κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά η Αναστασία Παντούση μίλησε με άνεση για τον αγαπημένο της και μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει σχετικά με το πόσο πολύ θαυμάζει τον ηθοποιό - σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

Έχεις καταφέρει παρόλο που είσαι σε σχέση με τον συνάδελφό σου Ιωάννη Παπαζήση να μην γίνεται «ντόρος» γι’ αυτό. Είναι θέμα δικής σας διαχείρισης;

Δεν έχω κάτσει να το σκεφτώ. Δηλαδή προσπάθησα να το προστατεύσω και να το προστατεύσουμε και προσπαθούμε ακόμη. Δεν θέλω να μιλάω γι αυτό. Θέλω εγώ όταν είμαι καλά και νιώθω ότι έχω κάτι να μοιραστώ να το κάνω. Από ‘κει και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις και η προσωπική ζωή είναι για τον καθένα. Δηλαδή, θα το πω στη φίλη μου, στη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και επειδή είναι του χώρου και είμαι του χώρου, κάπως θα σχολιαστεί αυτό, αλλά δεν ξέρω.

Ο θαυμασμός τι ρόλο παίζει στη σχέση δύο καλλιτεχνών;

Είναι ωραίο να θαυμάζεις τους ανθρώπους γύρω σου και να παίρνεις πράγματα από αυτούς, πόσο μάλλον από τον σύντροφό σου. Εγώ, τον Ιωάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ στη δουλειά του και σαν ηθοποιό και πόσο επαγγελματίας είναι. Νομίζω χωρίς αυτό θα ήταν ελλιπή πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Είναι ένας ηθοποιός που θαυμάζω για την καριέρα του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Δεν θα σου κρύψω ότι ναι, είναι έμπνευση.

Παντούση - Παπαζήσης

Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», είπε ο Παπαζήσης.