«Είναι δύσκολο να κάνεις...» - Η Μαρία Ναυπλιώτου αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάνει συχνά τηλεόραση

Γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι δύσκολο να κάνεις...» - Η Μαρία Ναυπλιώτου αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάνει συχνά τηλεόραση

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου,The 2night Show στον ANT1, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 10/11, η Μαρία Ναυπλιώτου, σε μία σπάνια συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν κάνει συχνά τηλεόραση αλλά και τον ρόλο που έπειξε ο Νίκος Κούρκουλος στη ζωή της.

Ο λόγος που δεν κάνει τηλεόραση η Μαρία Ναυπλιώτου

«Όταν ήμουν μικρή με ενοχλούσε το θεμα της ομορφιάς γιατί ήμουν χορεύτρια και προερχόμουν απο έναν άλλο χώρο που δεν ενδιαφερόντουσαν οι άνθρωποι εκεί για την εξωτερική εμφάνιση. Αργότερα κατάλαβα ότι πρέπει να εκτιμάς και να χαίρεσαι όταν σου λένε όμορφα πράγματα» είπε αρχικά.

«Την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση. Βγήκα από την τηλεόραση στην Αίθουσα του Θρόνου. Επειδή είμαι παιδί του θέατρου είναι η μεγάλη μου αγάπη και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω συχνά τηλεόραση. Επειδή κάνω θέατρο πάντα και είμαι αφοσιωμένη, είναι δύσκολο να κάνεις και τα δύο συχνά».

Όσον αφορά τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις απάντησε: «Όταν υπάρχει λόγος να βγω για συνέντευξη, το κάνω. Νομίζω ότι αν αρχισεις να λες πολλά μπορεί να παρασυρθείς.» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Τι ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου για το πρόβλημα υγείας της.

Στη συνέχεια η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καταγωγή της, τις μνήμες από τα καλοκαίρια της Κρήτη απ' όπου κατάγεται η μητέρα της.

«Η μητέρα μου ήταν δίκαιη. Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, τώρα έχω αρχίσει να με φροντίζω λίγο καλύτερα. Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία... Άρχισα να κανω καλύτερες επιλογές.»

Η Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Κούρκουλος στην σταδιοδρομία της και της έδωσε την ευκαιρία να παίξει στον Εθνικό Θέατρο: «Δέχτηκε να εμφανιστεί ένα κορίτσι που δεν είχε εμφανιστεί στο θέατρο. Είναι μία μεγάλη ιστορία ένας ανθρωπος σε αυτή τη θέση να δίνει το ελεύθερο σε έναν νέο άνθρωπο» είπε.

«Είχα δει ανθρώπους να καταστρέφονται από αλαζονεία ή από ασυνέπεια. Όταν μπήκα στο θέατρο στοχοπροσηλωμένη» κατέληξε.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη: