Δύσκολες στιγμές για την Έφη Παπαθεοδώρου - Σταμάτησε η καρδιά της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει η Έφη Παπαθεοδώρου, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα ON time. Η αγαπημένη ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά "Το Πάρα Πέντε" στο ρόλο της Θεοπούλας (παρόλο που η ίδια δεν ήθελε να πάρει μέρος - δείτε το λόγο), οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, όπως εξομολογήθηκε το καλοκαίρι έπαθε collapsus, με αποτέλεσμα η καρδιά της να σταματήσει, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να της βάλουν βηματοδότη.

Η αποκάλυψη για την υγεία της Έφης Παπαθεοδώρου

«Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη» αποκαλύπτει η Έφη Παπαθεοδώρου.

Δίπλα της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ήταν η αδερφή της και ο γαμπρός της.

Έφη Παπαθεοδώρου

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Έλλη Λαμπέτη και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια της ΕΡΤ και τη σειρά Δούρειος Ίππος του ΑΝΤ1. Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, σημαντικό σταθμό στην καριέρα της αποτέλεσε η συμμετοχή της στη σειρά Στο Παρά 5, όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της Θεοπούλας.

Το 2005 συμμετείχε στις ελληνοαμερικανικές ταινίες Ένα μπλου τζιν για τέσσερις (The Sisterhood of the Traveling Pants) και Όπα! (Opa!), με την δεύτερη να γυρίζεται στην Πάτμο και άλλα ελληνικά νησιά. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην αγγλική τηλεταινία Η οικογένειά μου και άλλα ζώα (My family and other animals), που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και προβλήθηκε από το BBC. Επίσης πρωταγωνίστησε στον 1ο Κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες. Το 2015 συμμετείχε στο ριμέικ της ελληνικής ταινίας "Οι γαμπροί της Ευτυχίας".

Πληροφορίες wikipedia