«Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά...» - Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το θέμα της εγκυμοσύνης

«Αγαπώ τα παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια, τώρα αν έρθει καλώς να έρθει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά...» - Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το θέμα της εγκυμοσύνης

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Νανά Παλαιτσάκη, στην οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη, ωστόσο, όπως φημολογείται και δεν έχει διαψεύσει, βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο έχουν αρκετές κοινές αναρτήσει από εξόδους και ταξίδια τους.

Στην συνέντευξη της λοιπόν, αναφέρθηκε στις σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της (δείτε την τηλεφωνική επικοινωνία τους στο πλατό της εκπομπής του MEGA), αλλά και στην ενόχληση της όταν την ρωτάνε για θέματα περί εγκυμοσύνης.

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Στην αρχή η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές αλλά μετά από κάποιο σημείο νομίζω μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν συνήθως για την προσωπική μου ζωή, όταν πιέζεις καταστάσεις, πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί.. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος στο super market, ενώ είχα πάρει κιλά. Ένας υπάλληλος μου έπιασε την κοιλίtσα, ένιωσα αμήχανα.

Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Με βοήθησε πολύ. Τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης περισσότερο από όλα», εξομολογήθηκε αρχικά σχετικέ με τα σχόλια και τις φήμες κατά καιρούς πως είναι έγκυος.

Σχετικά με τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύντροφό της, αποκάλυψε: «Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Είμαστε ενήλικες, ζήσαμε και περάσαμε αρκετά πράγματα μαζί πέντε χρόνια. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε τσακωμένοι και να μην μιλάμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την σχέση αυτή και να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον στην ζωή του»

«Αγαπώ τα παιδιά. Θέλω να κάνω οικογένεια, τώρα αν έρθει καλώς να έρθει. Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια σαν την δική μου, αγαπημένη, οπότε θα πω αυτό», συμπλήρωσε, ενώ δήλωσε πως είναι καλά στην προσωπική της ζωή.