Μαίρη Χρονοπούλου: «Μου είχε πει ότι το πούλησε στον...» - Η αποκάλυψη για την τύχη του ρολογιού του Νίκου Κούρκουλου

«Ήταν καθαρά μία συναισθηματική απόφαση»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες μέρες μετά το θάνατο της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου και του θεάτρου, Μαίρης Χρονοπούλου, οι εξελίξεις τρέχουν και οι ειδήσεις γύρω από αυτό δίνουν και παίρνουν. Οι δηλώσεις από τους στενούς της φίλους στα μέσα και η ενημέρωση για τις διαδικασίες που έπονται είναι καθημερινές (δείτε εδώ τι είπε ο Αλκίνοος Μπούνιας στις "Αλήθειες με τη Ζήνα").

Τι έκανε το ρολόι του Νίκου Κούρκουλου, η Μαίρη Χρονοπούλου

«Το ρολόι δεν το είχε εδώ και καιρό. Το είχε πουλήσει στον Ριχάρδο ελάχιστο καιρό αφότου το πήρε στα χέρια της» ανακοίνωσε στην εφημερίδα «ON time» και την Σάσα Σταμάτη, ο στενός φίλος της εκλιπούσας Θωμάς Χούντας.

«Μου είχε πει “το πούλησα στον Ριχάρδο”. Ήθελε να το δώσει για προσωπικούς λόγους. Δεν θα χρειαστεί να ψάξω στο σπίτι. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το λόγο για τον οποίο το πούλησε. Μπορώ, όμως, να πω πως ήταν στενοχωρημένη που είχε φύγει από τη ζωή ο Νίκος. Η Μαίρη πίστευε στους ανθρώπους. Όχι στα αντικείμενα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

χρονοπούλου κούρκουλος
07-05-2007 Εθνικό Θέατρο 'Rex Κοτοπούλη'-Εκδήλωση Εθνικού Θεάτρου αφιερωμένη στον Νίκο Κούρκουλο

«Δεν είχε να κάνει με τα χρήματα. Η Μαίρη δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ήταν καθαρά μία συναισθηματική απόφαση. Δεν της έλειπαν τα αντικείμενα, της έλειπε ο ίδιος ο άνθρωπος, ο Κούρκουλος. Και εδώ διαφαίνεται το πόσο αντισυμβατικός άνθρωπος ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, σχεδόν στα πάντα της», εξήγησε στη συνέχεια και κατέληξε. Από τα λεγόμενά του προκύπτει, πως η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική και τη βάραιναν οι αναμνήσεις του αντικειμένου.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν κειμήλιο, το οποίο είχε χαρίσει η χήρα του μεγάλου ηθοποιού, Μαριάννα Λάτση στην αποθανούσα στα γενέθλιά της, όταν έκλεισε τα 80α έτη της ζωής της. ήταν δώρο συμβολικό με μεγάλη συναισθηματική, αλλά και χρηματική αξία. Όπως έχει ειπωθεί, το ρολόι αυτό ήταν μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Νίκου Κούρκουλου να δοθεί στη Μαίρη Χρονοπούλου.