Γιώργος Λιάγκας: «Πολλά φίδια και κολοβά» - Το υπονοούμενο του παρουσιαστή στην εκπομπή

«Μας ζώσανε τα φίδια...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Πολλά φίδια και κολοβά» - Το υπονοούμενο του παρουσιαστή στην εκπομπή

Στη σημερινή Τετάρτης 11/10 εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τα "φίδια", που έχει συναντήσει στη ζωή του.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα φίδια

Μετά την παρουσίαση ενός ρεπορτάζ για φίδια στην εκπομπή του, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα. «Μας ζώσανε τα φίδια Τάσο μου», είπε αρχικά απευθυνόμενος στον Τάσο Τεργιάκη. «Εγώ να δεις τι φίδια έχω συναντήσει στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Ο συνεργάτης του, του απάντησε «Α, μη μου λες τέτοια». Εκείνος του αποκρίθηκε «Α, πάρα πολλά!». «Μπορεί να το έχουμε συναντήσει και μαζί», συμπλήρωσε ο συνάδελφος του. «Πολλά φίδια έχω συναντήσει εγώ στη ζωή μου, Τάσο. Πολλά, πολλά...», επέμενε ο παρουσιαστής.

«Μπορεί να το έχουμε και οι δύο αυτό το φίδι», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης. «Πολλά φίδια και κολοβά», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας. Κάποια από τις συνεργάτιδές του, τον ρώτησε, αν έχει συναντήσει και στον κόρφο του. Όμως, ο παρουσιαστής θέλησε να αλλάξει θέμα και δήλωσε «Και στην Τήνο έχουμε πολλά φίδια, για αυτό λέγεται και Οφιούσα». Ο συνεργάτης της εκπομπής του, συνέχισε «Και στην Αίγινα έχω δει και εκεί φίδια».

«Πολλά φίδια στη ζωή μου» κατέληξε ο παρουσιαστής και ο συνάδελφός του «Παντού έχει φίδια». Η συζήτηση έκλεισε με τον δημοσιογράφο να αλλάζει θέμα, και να λέει «Αχ Θεέ μου!». Άραγε σε ποιον να αναφέρονται οι δύο συνάδελφοι;

Να σημειωθεί, πως το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας περνάει διάφορες εντάσεις και ανοίγει πολλά μέτωπα. Ήδη, από χθες μαζί με τον Βαγγέλη Περρή έχουν ξεκινήσει μια ρήξη με τον Αντώνη Κανάκη (δείτε εδώ το περιστατικό), ενώ πριν μερικές ώρες ξεσπάθωσε εναντίον του και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (δείτε εδώ το σκηνικό). ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που μιλάει για τόσα φίδια.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ και τη στιχομυθία των δημοσιογράφων: