«Δυστυχώς...» - Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανακοίνωσε το λόγο που κλείνει το προφίλ του στο Facebook

Τι αναφέρει στην ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Mε μία ανάρτηση ανακοίνωσε Γιώργος Παπαγεωργίου ότι θα απενεργοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook και εξήγησε μάλιστα και τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση. Ο ηθοποιός σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς, αφού περιμένουν με τη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης)

Ο λόγος που θα κλείσει το προφίλ του στο Facebook

«Αγαπητοί φίλοι, μετά από χρόνια παρουσίας στο Facebook, αποφάσισα να απενεργοποίησω τον ιδιωτικό λογαριασμό μου. Δυστυχώς κάτι που ξεκίνησε σαν ένα fun τρόπος να επικοινωνείς με παλιούς και νέους φίλους, συμμαθητές από το σχολείο και γενικά ένα μέσο που μας ενθουσίασε όταν πρωτοβγήκε ώρα τρόπος έκφρασης ιδεών και απόψεων, κατέληξε ένα τοξικός χώρος που λειτουργεί πρωτίστως ως χωνί αποφόρτισης φθόνου και επιθετικότητας.

Προσωπικά πάντα πίστευα ότι οι πραγματικοί αγώνες και διεκδικήσεις γίνονται στους δρόμους και στις συναντήσεις και όχι εδώ μέσα. Επιπλέον πιάνω τον εαυτό μου να σπαταλάει πολύ χρόνο εδώ και αποφάσισα να τον διαθέτω στα σημαντικά πράγματα της ζωής. Θα προσπαθήσω να μετατρέψω σε επαγγελματικό τον λογαριασμό μου (δεν ξέρω καν τι γίνεται με τις επαφές, μπορεί να αυτοκαταστραφούν όλα). Σας ευχαριστώ για το ιντερνετικό κουβεντολόϊ όλα αυτά χρόνια. Σας περιμένω εκεί έξω, στην πραγματική πραγματικότητα. Σας φιλώ.» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ FACEBOOK
Facebook: Giorgos Papageorgiou

Αυτό είναι το φύλο του μωρού Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day η κόρη του και ο Γιώργος Παπαγεωργίου περιμένουν με χαρά την κορούλα τους.

«Κάλεσε και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι. Πριν εγώ άρχισα να νιώθω περίεργα. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη έκανα ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα» είπε χαρακτηριστικά.