«Η ψευτιά, όταν συναντιόμαστε, αχ αγάπη μου...» - Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δουλειά μας είναι να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Κόντρα δίχως τέλος στην ελληνική τηλεόραση! Μετά τα βέλη στον Αντώνη Κανάκη (δείτε εδώ το περιστατικό), ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στην σημερινή εκπομπή Τετάρτη 11/10 του Πρωινού του ΑΝΤ1, κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Το "μαλλιοτράβηγμα" Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζου

Η ρήξη ανάμεσα στους δύο άνδρες ήρθε, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή, ότι η αναπαραγωγή του Μπέου στα κανάλια γίνεται για τα νούμερα (δείτε εδώ τι ακριβώς ειπώθηκε). «Το μεγαλύτερο reality, φίλες και φίλοι, το big brother, το οποίο θέλει να επανέλθει είμαστε εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης», ξεκίνησε να παραθέτει ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή του.

«Οι οποίοι βρισκόμαστε ο ένας με τον άλλον, εγώ δεν πάω πουθενά, γιατί δεν τους εκτιμώ και τους περισσότερους, αυτή είναι η αλήθεια. Τόσα χρόνια διάγω ένα μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους. Και έχω προδοθεί από τους περισσότερους. Και πορεύομαι μόνος μου και κοιτάω στα μάτια εσάς, με τα λάθη μου, με τα συγγνώμη μου και προχωράω μπροστά», τόνισε.

«Αλλά το μεγαλύτερο reality πραγματικά είμαστε εμείς. Η ψευτιά, όταν συναντιόμαστε, αχ αγάπη μου, αχ αγάπη μου. Και όταν αλλάζουν τετράγωνο βρίζονται όλοι, ο ένας με τον άλλον. Τώρα το κάνετε και δημόσια», ανέφερε σε έξαλλη κατάσταση. «Δηλαδή, κάνει ο ένας τηλεόραση και κρίνει τον άλλον, που κάνει τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Έχεις κρίνει ποτέ τον εαυτό σου;», πρόσθεσε.

Ο Τάσος Τεργιάκης πετάχτηκε και απάντησε αστειευόμενος, «reality με φίδια, Γιώργο μου».

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής, σχολίασε «Αυτό που γίνεται στην τηλεόραση, είναι μία ανθρωποφαγία μεταξύ μας». «Υποβαθμίζουμε τη συζήτηση, όταν μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης, αποκρίθηκε στη συνάδελφό του που το έθεσε ως αίτιο του προβλήματος. «Επειδή ακούω πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους από εχθές, να κατηγορούν κάποιες εκπομπές, ότι επιλέγουν θέματα για την τηλεθέαση. Ασφαλώς», επισήμανε κατηγορηματικά. Σχόλια αναφέρουν, πως τη συγκεκριμένη ατάκα, την είπε για τη Φαίη Σκορδά, η οποία στη χθεσινή της εκπομπή, Τρίτης 10 Οκτωβρίου, τόνισε, πως δημοσιογράφοι καλούν το δήμαρχο Βόλου για τα νούμερα.

Υπογράμμισε, πως κάνουν θέματα που αρέσουν στον κόσμο, και ότι αυτό είναι τηλεθέαση. «Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι μητέρες Τερέζες; Δεν καταλαβαίνω. Τι κάνουνε; Κάνουνε ιεραποστολή; Δουλειά μας είναι να είμαστε κοντά στον κόσμο», κατέληξε. Έκλεισε, τη συζήτηση λέγοντας, πως αυτή που τα λένε αυτά, είναι αυτοί που δεν κάνουν νούμερα και πως είναι υποκριτικές οι κατηγορίες που δέχεται για το θέμα του Αχιλλέα Μπέου.