«Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του σταρ...» - Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για Αχιλλέα Μπέο και Στέφανο Κασσελάκη

Τι αναφέρει για τις δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του σταρ...» - Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για Αχιλλέα Μπέο και Στέφανο Κασσελάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, ήταν το πρωί της Τετάρτης 11/10 ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, τόσο τον Αχιλλέα Μπέο και τις δηλώσεις που έκανε γι'αυτόν η Έλενα Ακρίτα όσο και την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Τι ανέφερε ο Χάρης Ρώμας για Μπέο και Κασσελάκης

Αρχικά ο Χάρης Ρώμας σχολίασε τις δηλώσεις της Έλενας Ακρίτα η οποία όπως είπε στο δελτίο του Alpha :«όταν χαστουκίζει ο Μπέος δεν γυρνάμε όλοι το άλλο μάγουλο».

Δείτε επίσης: Ο Χάρης Ρώμας καταγγέλλει - «Προπηλακίστηκα! Χτύπησαν άνθρωπο της ομάδας μου! Με αποκάλεσαν...»

«Οι περιπτώσεις έκφρασης του λόγου όπως της Έλενας είναι απαραίτητες όταν έχουμε απέναντι περιπτώσεις σαν τον κύριο Μπέο. Εκεί χρειάζεται δυναμικότητα. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ πάντα με τον λόγο της Έλενας, κάποιες φορές κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή και άδικα αιχμηρή. Σε αυτή την περίπτωση ο Μπέος και άλλοι Μπέοι βρίσκουν τον δάσκαλό τους. Εδώ χρειάζεται μια Έλενα Ακρίτα» τόνισε.

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη χαρακτηρίζοντας τον ως "αλεξιπτωτιστή."

«Η περίπτωση του κυρίου Κασσελάκη μοιάζει σαν αλεξιπτωτιστή στην πολιτική. Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά του σταρ. Η συμβολή του στο να σπάσουμε κάποια ταμπού είναι καθοριστική. Το κομμάτι του πολιτικού μέλλει να αποδειχτεί.Συμφωνώ με τις δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό του. Γιατί να υπάρχει ενδοιασμός; Μπορεί να είναι περισσότερο αυθόρμητος από όσο πρέπει και να εκδηλώσει την αγάπη του που είναι ειλικρινής. Είναι άλλα τα πράγματα που κρίνεται ο κύριος Κασσελάκης» ανέφερε.