«Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως! Ρε τι τραβάω» - Το παράπονο του Γιώργου Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου

Δεν σταμάτησε να την πειράζει έκτοτε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως! Ρε τι τραβάω» - Το παράπονο του Γιώργου Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έχουν μία πολύ συνεργασία, με τον παρουσιαστή να αισθάνεται πολύ ικανοποιημένος από αυτή, έχοντας ανακοινώσει ήδη πως μόλις αποφασίσει να φύγει από την τηλεόραση, εκείνη θα είναι η διάδοχός του (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Όσο καλή κι αν είναι η σχέση τους όμως, υπάρχουν στιγμές έντασης ανάμεσά τους στον αέρα. Τις προάλλες, μάλιστα, δημιουργήθηκε θέμα μεταξύ τους, καθώς η παρουσιάστρια θεώρησε πως εκείνος την διακόπτει και δεν την αφήνει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις της, με τον ίδιο στη συνέχεια να παραπονιέται για τον ίδιο λόγο, καταλήγοντας να την πειράζει και να την διακόπτει επίτηδες.

Τα παράπονα του Γιώργου Παπαδάκη στη Μαρία Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα

«Θα με αφήσεις να ολοκληρώσω την ερώτηση;», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον καλεσμένο τους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να της λέει: «Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως, κάνε την ερώτηση. Ούτως η άλλως... Ρε τι τραβάω και δεν το μαρτυράω» και σε άλλο σημείο της εκπομπής ο παρουσιαστής έκανε παρατήρηση στην ίδια: «Τώρα θα παραπονεθώ εγώ ότι δεν με αφήσεις να κάνω ερώτηση. Είναι και λίγο εκνευριστικό για τον κόσμο να φαίνεται ότι δεν μπορεί ο ένας να κάνει ερώτηση και ότι ο άλλος του το απαγορεύει».

Και λίγο αργότερα είπε προς τον καλεσμένο τους με σπόντα προς τη συνάδελφό του η οποία μιλούσε εκείνη την ώρα: «Δεν ξέρω την άποψή σας σε αυτό πριν να ρωτήσει η Μαρία, για την ερώτηση που έκανα. Όχι που θα σε άφηνα»

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για τον συμπαρουσιαστή της και τον γιο του

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της στην κάμερα του Breakfast at star με την δημοσιογράφο να μιλάει για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, Αρένα αλλά και για τη συνεργασία της με το Γιώργο Παπαδάκη.

Η ίδια μάλιστα ερωτήθηκε από το ρεπόρτερ σχετικά με μία απάντηση, που είχε δώσει πρόσφατα ο Παπαδάκης αναφορικά με το γιο του Φοίβο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον, που είναι αμφίβολο (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Σε κάθε περίπτωση, η Αναστασοπούλου έκανε σαφές, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Παπαδάκη, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη συμπάθεια και στο γιο του Φοίβο, τον οποίο έχει γνωρίσει σχετικά πρόσφατα.

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω, του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο Γιώργος ή αν έχει κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό, που κάνει και είναι εξαιρετικό παιδί. Καλά αστειεύτηκε ο Γιώργος, αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που μιλάει τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.