Πέτρος Ίμβριος: «Είχαν γράψει δημοσιεύματα σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού επειδή...» - Όλα όσα αποκάλυψε

Τι ανέφερε για τις φήμες της εποχής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πέτρος Ίμβριος: «Είχαν γράψει δημοσιεύματα σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού επειδή...» - Όλα όσα αποκάλυψε

Για τις φήμες την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Ναταλία Γερμανού, την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του αλλά και την απόφαση του να ασχοληθεί με την μουσική μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος, το πρωί της Τετάρτης 11/10, στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Ίμβριος για τις φήμες και τη Ναταλία Γερμανού

«Η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισα στην πορεία μου ήταν όταν έφυγε ο πατέρας μου πριν από 1μιση χρόνο. Εγώ έπρεπε κανονικά να είμαι στο μαγαζί που ήμουν», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Με τη μουσική ασχολιόμουν από μωρό. Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, είπε: θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης; Να γίνεις διευθυντής στην τράπεζα" εγώ πλήττω και μόνο που το ακούω. Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. μου έλεγε: μου τα ζητάει ο κόσμος», αφηγείται ο Πέτρος Ίμβριος για τον πατέρα του.

Δείτε επίσης: Η σπάνια εξομολόγηση του Πέτρου Ίμβριου για την Ναταλία Γερμανού.

«Είχαν γράψει αρκετά δημοσιεύματα σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού επειδή είχαμε παντρεφτεί, επειδή εγώ θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν επώνυμος ακόμα τότε. Στην αρχη στεναχωρίμουν. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Πέτρου Ίμβριου στο Καλύτερα δε γίνεται

Την Κυριακή 21/5 ο Πέτρος Ίμβριος ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται με τον τραγουδιστή να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής, η οποία προκάλεσε γέλιο στα μέλη του πάνελ αλλά και στην Ναταλία Γερμανού.

Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού στο παρελθόν ήταν και ζευγάρι. Σήμερα, ο καθένας έχει προχωρήσει στη ζωή του, ωστόσο εξακολουθούν να διατηρούν επικοινωνία.

Αυτό, που έκανε μεγάλη εντύπωση στην Ναταλία Γερμανού ήταν ο τρόπος, με τον οποίο μπήκε στο πλατό ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος πήρε μαζί του ένα σκαμπό κάτι, που προκάλεσε γέλιο!