Μαρία Μάρκου: Οι δυο γάμοι, η υιοθεσία και ο θάνατος που την "σημάδεψε" - Η ζωή της Chaser "Η γυναίκα με τα μαύρα"

Η εξομολόγηση για τα προσωπικά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μάρκου: Οι δυο γάμοι, η υιοθεσία και ο θάνατος που την

Την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι του MEGA, The Chase ως "Η γυναίκα με τα μαύρα", ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει πολλά για την ζωή της εκτός εκπομπής. Η Μαρία Μάρκου λοιπόν, σε συνέντευξη της στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε αποκαλύψεις.

Αναφέρθηκε στην απόφαση της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, πως έγινε η πρόταση για να συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι του σταθμού, αλλά και στο θέμα οικογένεια και απόκτησης παιδιών.

Η Μαρία Μάρκου, έχει κάνει δυο γάμους όχι όμως θρησκευτικό, ενώ δεν έχει παιδιά. Ωστόσο, θα ήθελε πολύ καθώς τα αγαπάει. Βέβαια, προτεραιότητα της είναι η υιοθεσία. Ένα από τα γεγονότα από την άλλη που την "σημάδεψαν" είναι η απώλεια του πατέρα της.

Η εξομολόγηση της Chaser, Μαρίας Μάρκου

«Όταν ήμουν μικρή είχα στόχο να γίνω κάτι, το οποίο δημιουργήθηκε στην πορεία αλλά δεν έλεγα ότι μου άρεσε η μουσική. Θα μπορούσα να γίνω μία καλή τραγουδίστρια, ποτέ δεν είναι αργά. Τραγουδάω πολύ μη επαγγελματικά, θα ήμουν μια εξαιρετική τραγουδίστρια στο λαϊκό ρεπερτόριο. Είμαι κορίτσι και του γλεντιού», ανέφερε αρχικά.

Ενώ απάντησε για την συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του MEGA (δείτε εδώ όλους τους Chasers): «Tο The Chase μπήκε ξαφνικά στην ζωή μου, είχα στείλει αίτηση να πάω ως παίκτρια, μου ζήτησε η παραγωγή να δει και το βιογραγικό μου, κάναμε εξαντλητικά τεστ γνώσεων. Πήγα απευθείας ως chaser. Ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, την αγαπώ και την σέβομαι μου έχει δώσει πολλά»

«Η "γυναίκα με τα μαύρα" είναι επιλογή της παραγωγής. Μάλιστα έχω βάλει μπροστά και το μυστηριώδης γυναίκα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Έχω κάνει δυο γάμους και τον αγαπάω και τον τιμώ τον θεσμό κανένας δεν ήταν θρησκευτικός. Ελπίζω να είναι ο τρίτος. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω παιδιά, αλλά θα ήταν προτεραιότητά μου η υιοθεσία. Είμαι πολύ ερωτευμένη, βρίσκομαι εκεί που πάντα ήθελα να είμαι».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με καθόρισε, τον έχασα σε μικρή ηλικία από καρκίνο. Αναζήτησα τον πατέρα μου στους συντρόφους μου με μεγάλη αποτυχία», είπε σε άλλο σημείο.