Έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε στον αέρα του Super Κατερίνα - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε στον αέρα του Super Κατερίνα - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για τη βάφτιση και το όνομα της κόρης τους), ωστόσο τις ίδιες ημέρες γέννησε και η σύντροφος ενός αγαπημένου ηθοποιού και πρώην παίκτη ριάλιτι.

Ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα το μεσημέρι της Τετάρτης 11/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Ο λόγος για τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος συμμετείχε στη Φάρμα, ενώ πλέον συμμετέχει στο Προξενιό της Ιουλίας, στη νέα σειρά του καναλιού.

Το φύλο του μωρού του τρίτου παιδιού του Ηλία Βαλάση

«Να σου ζήσει το παιδάκι σου το τρίτο! Πόσων ημερών είναι;», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που εκείνος έμπαινε στο πλατό.

«Είναι δεκατεσσάρων ημερών. Είναι κοριτσάκι», απάντησε ο ίδιος στις ευχές της και έπειτα ξεκίνησαν να συζητούν για την καριέρα του: «Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί, με αποδέκτη τη γυναίκα μου, που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει, που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

Για την Φάρμας, δήλωσε: «Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό, βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουν, αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά, το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά».

Όσον αφορά στο Προξενιό της Ιουλίας, σημείωσε: «Είναι ένα σπουδαίο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Ερωτεύτηκα τους δύο χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών».

Δείτε επίσης: «Ξεσκ@τίζοντάς τον άνθρωπο που μισούσα...» - Ανατριχιάζει με όσα ο έκανε ο Βαλάσης για τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει