«Ήμουν το outsider για να γίνω μάνα, ήμουν βαθιά ανώριμη» - Η σπάνια αποκάλυψη της Φωτεινή Αθερίδου μετά τις δύο γέννες

Η μητρότητα την έχει αλλάξει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Αθερίδου πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για δεύτερη φορά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Πλέον, λοιπόν, βιώνει μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, η οποία άλλες γυναίκες τις εξουθενώνει (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ήδη ο μικρός γιος της).

Εκεί, βιώνει τη μητρότητα πολύ διαφορετικά και γι' αυτό μίλησε την Τρίτη 10/10 στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, όπου βρέθηκε καλεσμένη, εξηγώντας πως δεν περίμενε πως θα γινόταν μαμά και πως θα της άρεσε τόσο πολύ, κάτι που πίστευαν και οι φίλοι της για εκείνη.

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Αθερίδου για τη μητρότητα

«Ήμουν το outsider απ' όλους μου τους φίλους για να γίνω μάνα, ήμουν βαθιά ανώριμη. Νομίζω, όμως, ότι μετά από τέσσερα χρόνια που έχει μεγαλώσει ο γιος μου, ο Θοδωρής, είμαι πολύ φτιαγμένη γι' αυτό. Δεν το λέω με την έννοια του πόσο καλή μάνα είμαι, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η διαδρομή και η διαδικασία. Δεν με κουράζει. Φυσικά είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά όχι όπως τα περίμενα. Νόμιζα θα ήταν τραγικά, αλλά επειδή είμαι αγχώδης. Και ένα φαγητό που δεν έχω φτιάξει, την πρώτη φορά θα το κάνω χάλια, τη δεύτερη φανταστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη την ημέρα της γέννας

«Δεν ξέρουμε το όνομα του ακόμη», είπε αρχικά και απάντησε μετά σε σχετική ερώτηση «Δεν τους έχω κάνει δώρο ακόμη, όταν βγουν με το καλό».