«Ήμουν λιπόθυμος, δεν αισθανόμουν το σώμα μου» - Θύμα κλοπής ο Fipster

«Περνούσε κόσμος και με έβγαζε βίντεο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους Fipster, που πλέον γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα μέσα από την παρουσία του στο Fame Story (δείτε εδώ την είσοδο του στην ακαδημία) εξομολογήθηκε μια πολύ δύσκολη στιγμή του.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος αποκάλυψε στην κάμερα του Super Κατερίνα όσα έζησε πριν από λίγες ημέρες σε μία βραδινή έξοδό με έναν φίλο του, όταν ο Fipster δεν αισθάνθηκε καλά και ζήτησε βοήθεια από εκείνον.

Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη για εκείνον, καθώς στάθηκε έξω από το μαγαζί, κάνοντας εμετό και ζητώντας παράλληλα από το φίλο του να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν. Τότε λοιπόν, όσο ήταν μόνος του πέρασαν κάποια παιδιά, δήθεν για να του προσφέρουν βοήθεια και εν τέλει του έκλεψαν το κινητό.

Ο ακραίος τρόπος που εκλάπη το κινητό του Fipster

Από τη μεριά του ο Fipster εξέφρασε τόσο τη θλίψη του, που έχασε όλα τα προσωπικά αρχεία, που είχε στο κινητό του, παράλληλα όμως τόνισε, πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη απανθρωπιά.

H πρώτη στιγμή που έπαθε κρίση πανικού

«Πέρσυ σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα. Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε.

Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο.

Εγώ πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι.

Ευγνωμονώ την ζωή που η Μαίρη Συνατσάκη είναι ΠΟΛΥ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σ' αγαπώ και σ’ευχαριστώ!

*οι φωτογραφίες είναι ράντομ και τραβήχτηκαν εκείνη την μέρα πριν την κρίση πανικού
*τα μηνύματα είναι την επόμενη μέρα
*να σας προσέχετε!», σημείωσε.