Τρόμος για τη Μαίρη Χρονοπούλου - Ανοίγει φάκελος στην ΕΛ.ΑΣ για τις συνθήκες θανάτου της

«Όταν ο θάνατος δεν προέρχεται από παθολογικό λόγο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σάλος έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον θάνατο της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου και πιο αναλυτικά σχετικά με τις συνθήκες, που προκλήθηκε το ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον Ευαγγελισμό.

Πολλοί αναρωτιούνται αν το ατύχημα ήταν αυτό, που στέρησε τη ζωή της Χρονοπούλου, καθώς από τη μεριά του το νοσοκομείο Ευαγγελισμός δε μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό θανάτου, όπως τόνισε την Τετάρτη (11/10) στο Live news ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Δείτε επίσης: Αλήθειες με τη Ζήνα: «Δυστυχώς είναι ακόμα στο ψυγείο...» - Αποκαλύψεις για την αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου

H έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου

Βασικό εμπόδιο, που καθυστερεί η αποτέφρωση της ηθοποιού είναι η απόφαση να μην καλέσουν την αστυνομία τη στιγμή του ατυχήματος με σκοπό να ερευνηθούν οι αιτίες, πριν ο ασθενής μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έτσι λοιπόν, ανοίγει φάκελος στην ΕΛ.ΑΣ με έρευνες στο σπίτι της Χρονοπούλου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τελική έκθεση του ιατροδικαστή.

«Έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς»

Στο T-live την Τρίτη (10/10) έκανε δηλώσεις ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου τονίζοντας, πως υπάρχουν πολύ σημαντικά ερωτηματικά γύρω από το ατύχημά της και τις κινήσεις, που έγιναν μέσα στο σπίτι της, όσο εκείνη ήταν χτυπημένη.

Την υπόθεση λοιπόν, για την ώρα εξετάζει η αστυνομία, αναμένεται να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας πολύ καλός φίλος της Χρονοπούλου, καθώς αναμένεται το ζήτημα να πάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

«Οι συνθήκες που έγινε αυτό το τραγικό γεγονός, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο, που βρέθηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του, ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα, που επέφερε τον θάνατό της.

Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά...αν τα σκαλιά είναι πολλά και πέσει προς τα πίσω, χτυπάει από πίσω. Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο, ενώ υποτίθεται ότι έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Όλες οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες», είπε o κ. Χατζημιχάλης.