Εκείνη με αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμα - Στο πλευρό της Μαλού ο κούκλος Κουβανός σύζυγός της, Juan Rodriguez

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαλού Κυριακοπούλου είναι μία πολύ ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από την Καλαμάτα φτιάχνοντας την οικογένειά της στην Αθήνα, όπου μετακόμισε από το 2010 και μετά.

Σήμερα η Μαλού είναι μητέρα ενός αγοριού, που έφερε στη ζωή με τον σύζυγό της Juan Rodriguez με καταγωγή από την Κούβα. Πρόσφατα μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι αποθανατίστηκε μαζί από τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr .

Η εμφάνιση της Μαλού Κυριακοπούλου με τον σύζυγό της

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 7/10 η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Απέργη (δείτε εδώ τον γιο του) στο Cabaret με τον Juan να είναι διακριτικά στο πλευρό της. Ο Κουβανός σύζυγος της Μαλού ήταν εντυπωσιακός με ένα total black outfit με την καλή του να κλέβει τις εντυπώσεις μέσα σε ένα αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμα.

Μαλού Κυριακοπούλου
ΝDP

Η αποκάλυψη της Μαλού για τη σχέση της με τη Βραζιλία

Η αγαπημένη Μαλού ήταν ένα από τα ονόματα που είδαμε στο Chart show του Σαββάτου 18/6, η οποία μεταξύ των πολύ ωραίων ερμηνειών, που χάρισε έκανε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της αλλά και για την άγνωστη σχέση της με τη Βραζιλία.

«Αγαπούσα και αγαπώ τη βραζιλιάνικη μουσική. Τα πρώτα μου βήματα στην Αθήνα στη μουσική ήταν με μια βραζιλιάνικη μπάντα. Είμαι από την Καλαμάτα, τραγουδούσα εκεί, έπαιζα κιθάρα σε κάποια μαγαζάκια, τραγουδούσα ροκ-έντεχνα κομμάτια και ήθελα να έρθω και στην Αθήνα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Αγαπούσα τα πορτογαλικά. Είχα φίλους από τη Βραζιλία. Έτυχε να έχω κάποιους φίλους από τη Βραζιλία που ζούσαν στην Καλαμάτα και ασχολήθηκα και έμαθα τα πορτογαλικά και τα τραγούδια τους. Η πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα ήταν με μια βραζιλιάνικη μπάντα. Μετά ήρθε το show και πέρασα πιο πολύ στο ελληνικό κομμάτι» είπε η Μαλού.

Όταν δε, ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε στον σύζυγό της εκείνη είπε: «Ο άντρας μου είναι Κουβανός αλλά είναι χρόνια στην Ελλάδα».