Γιάννης Φλωρινιώτης: Τι συμβαίνει με την διαθήκη του 4 μήνες αφού πέθανε - Που θα καταλήξουν τα κοστούμια του

«Δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

O Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' αναφερόμενος στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό βίντεο από τον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη - Η συγκινητική ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου

Απόσπασμα από όσα είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης προβλήθηκε την Τετάρτη (11/10) στην εκπομπή Happy Day με τον ίδιο να αποκαλύπτει ανοιχτά τι συνέβη με τη διαθήκη του πατέρα του, αλλά και τις ενέργειες, που σκοπεύει να κάνει η οικογένεια με τα αξίας και λαμπερά κοστούμια του.

Τι συμβαίνει με την διαθήκη του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά. Δύο κοστούμια του θα πάνε στο σπίτι του ηθοποιού και το ένα θα μπει δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Του είχε ράψει και κοστούμι ο Τζώρτζιο, ο οποίος είχε ράψει και για τον Michael Jackson στην Αμερική.

Όλα τα είχαμε μοιράσει από πριν, εγώ, τα αδέλφια και η μητέρα μου. Δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά, γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια, μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς, δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση, ούτε πάθη, έτσι μας εξασφάλισε, θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία αν δεν τον είχαν εξαπατήσει».

«Οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στο δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, παραχώρησαν η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης. Tα παιδιά του σπουδαίου καλλιτέχνη με την μεγάλη καριέρα στη μουσική Γιάννη Φλωρινιώτη, μίλησαν για τη ζωή τους μετά το θάνατο του, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όλη η οικογένεια.

Τα λόγια τους συγκινούν, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης αναφέρθηκε και στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η οποία έχει πολλή πορεία μπροστά του.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» αποκάλυψε ο Νίκος Φλωρινιώτης για την υγεία του.

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω» είπε σε άλλο σημείο για τον πατέρα του.

Σχετικά με την υγεία του πατέρα τους, είπαν «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε»