Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Πάνος Καλλίτσης

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Πάνος Καλλίτσης, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο hair stylist των celebrities (δείτε εδώ την αλλαγή Μαρίας Λεκάκη), έκανε εισαγωγή στο Iaso και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο σε μια πολύ περίεργη περίοδο για τον κόσμο.

Η ανάρτηση του Πάνου Καλλίτση από το νοσοκομείο

«Με παρακαταθήκη ένα εσπευσμένο χειρουργείο που όμως πήγε καλά σε μια πολύ περίεργη περίοδο. Για όλο τον κόσμο και μη χειρότερα» έγραψε ο Πάνος Καλλίτσης στη λεζάντα της ανάρτησής του χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την υγεία του.

Η αγάπη του για το επάγγελμα του

Σε πολύ νεαρή ηλικία συνειδητοποιεί το επάγγελμα που θα ακολουθήσει. Ακολουθούν τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα και στη συνέχεια βρίσκεται στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθεί, συμμετέχει σε μεγάλα shows στο Λονδίνο και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κερδίζει υποτροφία και γίνεται μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Αφού έρχεται στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα.

Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε "persona". Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής .Εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια έχει συνεργαστεί αποκλειστικά με τα μεγαλύτερα ονόματα της show business.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς, editorial μόδας.