«Να κριθούμε όλοι μας δημόσια γι’ αυτά που τώρα λέμε...» - Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά στον αέρα του Πρωινού

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Τι δικές τους δηλώσεις σχετικά με την ομοφοβική δήλωση του Βασίλη Χιώτη για τον Στέφανο Κασσελάκη, θέλησαν να κάνουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Πέμπτης 12/10, μέσα σπό την εκπομπή Το Πρωινό στο κανάλι του ANT1.

Πριν μερικές ώρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε ακόμη ένα ομοφοβικό σχόλιο, αυτή την φορά όμως από τον Βασίλη Χιώτη, διευθυντή του ΣΚΑΙ 100,3 μέσα από την εκπομπή "Μια του Νότη, δυο του Χιώτη".Όταν η συζήτηση τους έφτασε στο γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα, ο κ. Χιώτης μίλησε για "τα σύκα της Καλαμάτας".

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Έχει αλλάξει όλο το πράγμα και το λέω εγώ γιατί επί χρόνια κάναμε εκπομπές χιούμορ. Βλέπω τα αποτελέσματα του χιούμορ πριν από 15 χρόνια και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Γιατί αν το δεις τώρα με τα σημερινά μάτια, δεν ήταν χιούμορ, ήταν τοποθετημένο απέναντι σε κάποιο πρόβλημα».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας και σημείωσε: «Μπράβο Βαγγέλη γιατί έκανες μια αυτοκριτική αυτή τη στιγμή που δεν την έχεις ξανακάνει. Μπράβο σου. Δεν το έχεις ξαναπεί δημόσια και θέλω να πω κάτι. Όλοι στο παρελθόν πριν 15 χρόνια που η κοινωνία ήταν διαφορετική, οι ψυχολόγοι μας έλεγαν άλλα για το αν δύο παιδιά μπορούσαν να μεγαλώσουν με δύο άνδρες ή με δύο γυναίκες. Τότε έλεγαν ότι δεν μπορούν. Τώρα βγαίνουν ορθώς και λένε ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη. Και συμφωνούμε όλοι με τη θέση αυτή.

Η κοινωνία εξελίσσεται, οι απόψεις εξελίσσονται. Το χιούμορ εξελίσσεται. Ξέρεις τι γίνεται; Να κριθούμε όλοι μας, εδώ, δημόσια γι’ αυτά που τώρα λέμε. Που λέγαμε πέρσι και πρόπερσι. Τώρα αν ανατρέξουμε πριν από 15 χρόνια, επειδή εγώ σε μισώ ή εσύ με μισείς, που όλοι έλεγαν άλλα πράγματα, αυτό είναι ανήθικο και ανέντιμο». κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας

Δείτε εδώ το βίντεο: