Βασίλης Χιώτης: "Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα" - Σάλος με το oμοφοβικό σχόλιο για τον Κασσελάκη

Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Από την ημέρα που ο Στέφανος Κασσελάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (την οποία και κέρδισε), το όνομα του ακούγεται παντού. Ο τέως πρόεδρος λόγω της σεξουαλικότητας του έχει δεχτεί μεγάλες ομοφοβικές επιθέσεις.

Τις περισσότερες έχει δεχτεί από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο ο οποίος όπου και να μιλήσει μιλάει με χυδαία ομοφιβικά σχόλια προς το πρόσωπο του - δείτε πρόσφατες δηλώσεις.

Το ομοφοβικό σχόλιο του Χιώτη στον Κασσελάκη

Πριν μερικές ώρες ωστόσο δέχτηκε ακόμη ένα ομοφοβικό σχόλιο, αυτή την φορά όμως από τον Βασίλη Χιώτη, διευθυντή του ΣΚΑΙ 100,3 μέσα από την εκπομπή "Μια του Νότη, δυο του Χιώτη".

Όταν η συζήτηση τους έφτασε στο γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα (Δείτε πόσο καιρό θα κάτσει στον στρατό), ο κ. Χιώτης μίλησε για "τα σύκα της Καλαμάτας".

«Βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά γελώντας με τον Νότη Παπαδόπουλο να του λέει «Βασίλη έλα μαζέψου».

Η απάντηση του Χιώτη για την δήλωση του

Σε χρόνο μηδέν, δέχτηκε σφοδρές αντιδράσεις για την δήλωση αυτή, με αποτέλεσμα με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο twitter να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μιλώντας για "φάουλ".

«Επειδή βλέπω οτι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ οτι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω:
Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Το Πρωινό του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, ανέφερε πως η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, επικοινώνησε με το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, καταδικάζει το σχόλιο του Βασίλη Χιώτη, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.