«Είναι υπέροχος, εγώ εκνευρίζομαι πιο πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη εξομολογείται για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή και συντρόφου της

«Είναι υπέροχος, εγώ εκνευρίζομαι πιο πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη εξομολογείται για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

Η Μάρθα Λαμπίρη και ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκαν στην πρεμιέρα "Τέλειοι Ξένοι" και μίλησαν στην κάμερα του MEGA στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Αν και το ζευγάρι κρατούσε την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό χρονικό διάστημα, πλέον δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι. Η γνωστή ηθοποιός, Μάρθα Λαμπίρη, παραδέχτηκε ότι σε αυτή την φάση της ζωής είναι αδύνατον να μην λάμπει ενώ ο συμπρωταγωνιστής και σύντροφος της, όπως δήλωσε και πρόσφατα, η δημοσιοποίηση της σχέσης είναι...μονόδρομος.

Οι δηλώσεις της Μάρθα Λαμπίρη και του Πέτρου Λαγούτη

"Ήμασταν ήδη πολύ δεμένοι μεταξύ μας, όπως είμαστε ακόμη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε, εμείς, οι άνθρωποι μας, ο περίγυρος μας..." και συνέχισε λέγοντας "Είναι να μην λάμπω; Είναι υπέροχος, υπέροχος. Εγώ με εκνευρίζω πιο πολύ δηλαδή..." Πραγματικά το πρόσωπο της ηθοποιού έλαμψε όταν έγινε αναφορά στην σχέση της με τον Πέτρο...

Ενθουσιασμένος ο Πέτρος Λαγούτης: "Πολύ ωραία αυτά που σας είπε..."

Συγκρατημένο ενθουσιασμό έδειξε ο ηθοποιός, που, ωστόσο, δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο και την περηφάνεια του. "Έτσι είπε; Ευχαριστώ πολύ, τι να πω εγώ, να συμφωνήσω;" είπε χαριτολογώντας και συνέχισε "Πολύ ωραία αυτά που σας είπε." Το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο του τα έλεγε όλα, τι άλλο να πει!

Το ζευγάρι των δημοφιλών ηθοποιών πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά "Παγιδευμένοι" όπου και γνωρίστηκαν. Στην αρχή είχαν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους, ο έρωτας, όμως, είναι αδύνατον να κρυφτεί και έτσι αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά. Άλλωστε οι κοινές εμφανίσεις που είχαν απαθανατίσει οι κάμερες είχαν προδώσει ήδη τον κοινό βίο τους.