Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει δικαίωμά του...»

Πως είναι σήμερα οι σχέσεις του ζευγαριού

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει δικαίωμά του...»

Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια σήμερα, αλλά και για το πώς θα αισθανόταν αν ήθελε να ξαναφτιάξει τη ζωή του μίλησε, η Εύη Βατίδου, το πρωί της Πέμπτης 12/10, στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου .

Πως είναι σήμερα η σχέση της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του Αλέξη για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Αλέξης είναι μία χαρά, τον είδα πρόσφατα. Αν χρειαστεί κάτι από εμένα, ξέρει που να με βρει. Είναι απλά τα πράγματα». ανέφερε αρχικά.

«Έχω συνηθίσει πλέον, η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου. Χώρισαν οι δρόμοι μας με τα παιδιά λόγω των πανεπιστήμιων. Είμαι σαν αδέλφια μετά παιδιά μου. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πού είναι τα μωρά μου και γελάμε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας:Τι του ψιθύρισε η μητέρα του τη μέρα που γνώρισε την Εύη Βατίδου

«Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά. Μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξαναείμαστε μαζί. Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του».

Η Εύη Βατίδου απάντησε στο πώς θα αισθανόταν ο Αλεξης Κούγιας έφτιαχνε ξανά τη ζωή του. «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει δικαίωμά του. Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά. Ο Αλέξης πολλές φορές λέει άλλα, μετά τα αλλάζει. Τον έχουμε μάθει τον Αλέξη!».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θέλω άλλο δαχτυλίδι όμως, έτσι;» - Η απάντηση της Εύης Βατίδου σε ερώτηση για τον δεύτερο γάμο με τον Αλέξη Κούγια

«Θέλω να συναντήσω αυτόν τον αλήτη και να του πω...» - Αμηχανία στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Αλέξη Κούγια πριν την απολογία της Εύης Βατίδου

«Θα λέω ό,τι γουστάρω, αλλιώς θα σας κλείσω το τηλέφωνο» - Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Happy Day για την σύλληψη της Εύης Βατίδου

Πέρασαν χειροπέδες στην Εύη Βατίδου: Ακολούθησε και εμβόλισε μηχανή στέλνοντας στο νοσοκομείο μια 57χρονη

«Ήταν μία κίνηση τακτικής! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι» - Το ξεκαθάρισμα του Αλέξη Κούγια για την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε;» - Οι δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

Πολύ ευχάριστα νέα για τη ζωή της Εύης Βατίδου - Έγινε γνωστό...

«Ενώ ξέρετε ότι, δεν έχουμε καλές σχέσεις...» - Σάστισε η Βατίδου με τις δηλώσεις του Κούγια για το χωρισμό της