Γιώργος Λιάγκας: «Έχει τύχει να κάνω» - Πρωτοφανής αποκάλυψη έκανε για την προσωπική του ζωή

«Οπότε η σχέση αυτή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Έχει τύχει να κάνω» - Πρωτοφανής αποκάλυψη έκανε για την προσωπική του ζωή

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1.

Ποια είναι η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την προσωπική του ζωή

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ και ένα απόσπασμα από το δημοφιλές podcast, που κάνει η Μαρία Σολωμού, "Όσα ξέρει η Μαρία", δήλωσε, πως «έχει τύχει να κάνω σεξ από το πρώτο βράδυ, όταν ήμουν πολύ πολύ μικρός, και μετά να μου κρατήσει η σχέση δύο τρία χρόνια».

Η συζήτηση ξεκίνησε από την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είπε, πως υπάρχει αυτή η θεωρία, ότι καλό είναι να μην κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού. Η ίδια συνέχισε, πως αυτό είναι ένα στερεότυπο πολύ άσχημο και κακό. «Δε θα σε περάσει κανένας για εύκολη ή δύσκολη, αν υπάρχει σύνδεση με τον άλλον, αν είσαι ερωτευμένος, αν υπάρχει έλξη». Σε αυτό το σημείο τη ρώτησε ο παρουσιαστής για τη δική της εμπειρία, και εκείνη αποκρίθηκε, πως δε θα είχε κάποιο πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Η νέα απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στα πυρά που δέχεται

«Γιατί γίνονται και σχέσεις έτσι. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό το εύκολη, δύσκολη», πρόσθεσε. «Έχει τύχει και να πάνε πιο αργά τα πράγματα και να καταλήξει στον τοίχο η σχέση, τα πράγματα. Οπότε δε θεωρώ, ότι είναι κανόνας», κατέληξε. Ο παρουσιαστής συμπλήρωσε τότε, ότι όταν δύο άνθρωποι βγαίνουνε, δεν κάνουνε τίποτα και δεν προχωράνε τα πράγματα, «πάει να πει, ότι κάπου εκεί υπάρχει μία δυστοκία. Οπότε η σχέση αυτή δε θα προχωρήσει». Ολοκλήρωσε, λέγοντας, πως όταν προχωράνε πιο γρήγορα τα πράγματα, υπάρχει μέλλον στη σχέση.

Η συζήτησε έληξε, όταν η συνεργάτιδά του, τόνισε, πως μια σχέση δεν προχωράει ανάλογα με το πόσο γρήγορα ή αργά κυλάνε τα πράγματα, αλλά με το εάν υπάρχει χημεία.