«Όχι απλά σύννεφα! Νομίζω...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Πηλαδάκη

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όχι απλά σύννεφα! Νομίζω...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στις φήμες χωρισμού από τον Κώστα Πηλαδάκη

Πολλές ήταν οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη να χωρίζουν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο γάμος τους που έλεγαν πως θα πραγματοποιηθεί το περασμένο καλοκαίρι (δείτε που ακριβώς θα γινόταν), τελικά δεν έγινε ποτέ...

Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε μεταφέρει πως το ζευγάρι περνάει ή περνά μια κρίση καθώς η ηθοποιός έχει δώσει βαρύτητα στην καριέρα της το τελευταίο διάστημα μετά από χρόνια.

Όπως ωστόσο ανέφερε πριν μερικές ημέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αποφάσισε μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη ο γάμος τους να αναβληθεί και να πάει πιο πίσω καθώς και οι δυο είχαν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, γεγονός που δεν τους άφησαν να ευχαριστηθούν τις ετοιμασίες.

Η απάντηση της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου περί χωρισμού με τον Πηλαδάκη

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επειδή είχα το θέατρο όλο το καλοκαίρι, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω και δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Ήθελα να το χαρώ οπότε το ανέβαλα για λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Τώρα αναγκαστικά πηγαίνει προς άνοιξη - καλοκαίρι του 2024».

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν απάντησε αιχμηρά: «Όχι απλά σύννεφα. Νομίζω πριν από μερικές ημέρες με χωρίσανε. Δεν ασχολούμαι».

Το ξεκαθάρισμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που είναι στενός της φίλος, ξεκαθάρισε πως όντως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους και πως είναι μια χαρά.

«Η Ναυσικά δεν χώρισε, δεν χωρίζει είναι μια χαρά με τον Κώστα. Έχουν πάρα πολλές δουλειές, είχε το θέατρο όλο το καλοκαίρι. Βρεθήκαμε. Δεν την ρώτησα ξέρω ότι δεν συμβαίνει κάτι. Βλέπω και τον Κώστα και την Ναυσικά. Ο γάμος θα γίνει... γιατί θέλουν να το χαρούνε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.