"Καταπέλτης" η Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Όταν είσαι κουλ και μάγκας, βρίζεις...»

«O τρόπος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Την «επίθεση» που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στον Σταμάτη Γαρδέλη στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity... Get me out of here, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10, σχολίασαν σήμερα η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στον αέρα του «Πάμε Δανάη». (δείτε εδώ τα highlights).

Με βάση το πως χωρίστηκαν οι ομάδες είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό να είναι μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη με τους δύο άνδρες να είναι και οι δύο αρκετά έντονες προσωπικότητες. Ο πρώτος τσακωμός λοιπόν, είναι γεγονός και ήταν ανάμεσα στον Ξιαρχό και στον Γαρδέλη με τον πρώτο να λέει στον Σταμάτη, ότι είναι βαρετός, λέγοντας του: «Μην σε φτύσω μέσα στο στόμα τώρα και σου αρέσει η γεύση μου» (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τον Τάσο Ξιαρχό

«Δεν σου έκανε εντύπωση ο τρόπος που μίλησε αυτό το παιδί στον κύριο Γαρδέλη; Φοράς και ρίγες σήμερα, ευτυχώς είναι στη ζούγκλα και δεν το βλέπει.» ανέφερε αρχικά.

«Νομίζω ότι αυτό το παιδί έτσι είναι, και στα social media, όταν είσαι κουλ και μάγκας, βρίζεις, αυτό είναι... Φυσικά και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, όμως, ο τρόπος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.»

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Άλλοι χάρηκαν και άλλοι μούτρωσαν - Έτσι διαμορφώθηκαν οι 2 ομάδες.

«Επειδή αυτό το βλέπω από πολλούς στα social media, πρέπει λίγο να φιλτράρουμε τους ανθρώπους που βάζουμε στη ζωή μας. Δεν μπορεί να είμαι μόδα ο άνθρωπος που θα βρίσει. Γιατί να κοπεί ο διάλογος και να μην δούμε την αλήθεια των ανθρώπων και την αγένειά τους;», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Από την πλευρά της η Δέσποινα Καμπούρη ανέφερε: «Εμένα με θύμωσε η συμπεριφορά του Ξιαρχό χθες. Το χάνει γενικά ο Τάσος. Πρέπει κάποιος να τον συμβουλεύσει από την παραγωγή να μαζευτεί.»

Δείτε εδώ το βιντεο: