I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights πρεμιέρας: Η είσοδος των παικτών, ο πρώτος καβγάς και οι επικοί Λιανός & Καλομοίρα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights πρεμιέρας: Η είσοδος των παικτών, ο πρώτος καβγάς και οι επικοί Λιανός & Καλομοίρα

Το βράδυ της Τετάρτης 11/10 έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τίτλο I'm a celebrity get me out of here. 14 παίκτες ταξίδεψαν στην ζούγκλα για να περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες, με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Αναλυτικά τα highlights της πρεμιέρας του I'm a celebrity get me out of here

«Γιατί βάζεις κραγιόν μέσα στη ζούγκλα;» - Τα πρώτα επικά σχόλια Λιανού & Καλομοίρας στην πρεμιέρα

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity... Get me out of here: Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το περιστατικό με τις κρέμες που την έβγαλε εκτός εαυτού

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από ριάλιτι με τους δύο παρουσιαστές να ανταλλάσσουν επικά σχόλια, όσο έψαχναν, που βρίσκεται η βίλα, που θα μένουν από εδώ και στο εξής.

Όσο λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έψαχνε με τα κιάλια το σπίτι τους, η Καλομοίρα χαλαρή μέσα στη ζούγκλα έβαζε το κραγιόν της με τον Λιανό να μην αντέχει λέγοντας της: «Γιατί βάζεις κραγιόν; Που θα σου χρησιμεύσει στη ζούγκλα»;

Με κόκκινο φλογερό φόρεμα και γόβες στη ζούγκλα - Τα πλάνα της Αλεξανδράκη πριν αποχωρήσει οικειοθελώς

Στη συνέχεια, αφού οι παρουσιαστές τακτοποιήθηκαν είδαμε να αναλαμβάνουν δράση και να βλέπουν από μακριά έναν έναν τους παίκτες, που αιχμαλώτισαν να αποκαλύπτονται σε εκείνους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Και οι 14 παίκτες είναι ντυμένοι με τα καλά τους μιας και δεν είχαν ιδέα, που βρίσκονται, αλλά και τι αναμένεται να ζήσουν. Εντυπωσιακή ήταν η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη με κόκκινο φλογερό φόρεμα, λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς. Μαζί της εξίσου εντυπωσιακές ήταν η Μαρία Καλάβρια και η Αγγελική Ηλιάδη.

Άλλοι χάρηκαν και άλλοι μούτρωσαν - Έτσι διαμορφώθηκαν οι 2 ομάδες

Στην συνέχεια, όλοι οδηγήθηκαν σε ένα σημείο της ζούγκλας εκεί, όπου του περίμενε η Καλομοίρα και ο Λιανός κάνοντας τους τις πρώτες και πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για την πορεία του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, πως η Ραχήλ Μακρή και Νίκος Βαμβακούλας θα διάλεγαν ο καθένας από έναν παίκτη για την ομάδα του και στην συνέχεια ο καθένας θα διάλεγε από έναν και πάει λέγοντας.

Συνεπώς οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α' ΟΜΑΔΑ

Β' ΟΜΑΔΑ

Η πρώτη γνωριμία των παικτών με τα camps

Αφού λοιπόν, οι ομάδες διαμορφώθηκαν, στη συνέχεια οι παίκτες οδηγήθηκαν στις ζούγκλες εκεί, που βρίσκονται τα δύο camps, τα οποία φυσικά τους επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στο μέλλον!

«Μη σε φτύσω μέσα στη μούρη τώρα!» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Ξιαρχό & Γαρδέλης

Με βάση το πως χωρίστηκαν οι ομάδες είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό να είναι μαζί με τον Σταμάτη Γαρδέλη με τους δύο άνδρες να είναι και οι δύο αρκετά έντονες προσωπικότητες.

Ο πρώτος τσακωμός λοιπόν, είναι γεγονός και ήταν ανάμεσα στον Ξιαρχό και στον Γαρδέλη με τον πρώτο να λέει στον Σταμάτη, ότι είναι βαρετός, λέγοντας του: «Μην σε φτύσω μέσα στο στόμα τώρα και σου αρέσει η γεύση μου».