I'm a celebrity get me out of here: Απειλεί να φύγει η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απαίτηση της από την παραγωγή

Τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί να πέρασαν μεγάλη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, αφού το αεροπλάνο τους έπαθε βλάβη, ωστόσο οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here, έφτασαν σώοι και ασφαλείς στον Άγιο Δομίνικο, όπου ετοιμάστηκαν για να ξεκινήσει το ριάλιτι.

Πριν παραδώσουν κινητά και κόψουν την επαφή τους με τον έξω κόσμο, έμειναν σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο έχοντας όλα τα κομφόρ και τρώγοντας πλουσιοπάροχα. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα ευτράπελα.

"Πονοκέφαλος" για την παραγωγή του I'm a celebrity get me out of here η Αλεξανδράκη

Όπως μετέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα σήμερα 4/10, στο αεροδρόμιο είχαν μερικά προβλήματα και με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Συγκεκριμένα, το μοντέλο είχε πάρει πάρα πολλές κρέμες μέσα στην τσάντα της, με αποτέλεσμα όπως ήταν επόμενο να μην την αφήσουν να περάσει με τόσες πολλές.

Για το λόγο αυτό, τις μοίρασε στους συμπαίκτες της, αφού όπως δήλωσε δεν πρόκειται να πήγαινε πουθενά χωρίς αυτές, καθώς εκτός του ότι τις χρειάζεται, είναι και πανάκριβες.

Το πρόβλημα ωστόσο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν σταμάτησε εκεί! Αφού είπαν από την παραγωγή παραδώστε μας τα κινητά σας και όλα σας τα αντικείμενα, το μοντέλο απαίτησε να πάρει 4-5 από τις κρέμες της μαζί στην ζούγκλα, γεγονός που δεν γίνεται. Είναι απαράβατος κανόνας να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και οι κρέμες σίγουρα δεν βρίσκονται ανάμεσα τους. Εκείνης όμως, απείλησε να αποχωρήσει αν δεν την άφηναν να τις πάρει μαζί.

Τελικά, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, η παραγωγή την άφησε τελικά να πάρει ένα αντηλιακό με χρώμα αλλά και μια κρέμα για κάτω από τα μάτια της.

Τι είχε μέσα στην τσάντα της

Ο Τάσος Ξιαρχό με βίντεο στο προφίλ του στο Tik Tok, αποκάλυψε τι περιείχε η τσάντα της η οποία όπως θα παρατηρήσετε είναι ταιράστια.

@tasosxiarcho

@Dimitra Alexandraki • φτασαμε ενα αισχος

♬ πρωτότυπος ήχος - Tasos Xiarcho