Έφαγαν πλούσιο πρωινό & έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο - Το τελευταίο 24ωρο των παικτών πριν ξεκινήσει το I'm a celebrity get me out of here

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφαγαν πλούσιο πρωινό & έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο - Το τελευταίο 24ωρο των παικτών πριν ξεκινήσει το I'm a celebrity get me out of here

Μέχρι και χθες 1/10 οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here δεν είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Και οι 14 (δείτε τους όλους) από την ημέρα που έφυγαν από την Ελλάδα και έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο έμειναν σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο.

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην ζούγκλα, έπρεπε να κάνουν κάποια άλλα διαφημιστικά, τα οποία έγιναν τόσο σε green screen όσο και σε βίλα.

Μερικές από τις στιγμές που περνάνε, έχει μοιραστεί στο Tik Tok, ο Τάσος Ξιαρχό με βίντεο που έχει δημοσιεύσει τόσο μέσα από τα δωμάτια που μένουν, όσο και από άλλους χώρους του ξενοδοχείου.

Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here

Η μεγάλη διαφορά με το Survivor, είναι ότι οι παίκτες έχουν κανονικά τα κινητά τους και μπορούν να επικοινωνούν με τον κόσμο. Αυτό ωστόσο μέχρι να μπουν στην ζούγκλα και ξεκινήσει το παιχνίδι.

Το ξενοδοχείο λοιπόν που μένουν έχει όλα τα κομφόρ! Πισίνα, κουζίνα με φαγητά για όλες τις γεύσεις, την θάλασσα δίπλα στα πόδια τους αλλά και ευρύχωρα δωμάτια.

@tasosxiarcho

🪳🐊🐍🦎🐠🪼🐳🐒🐸🕷️💀

♬ πρωτότυπος ήχος - Tasos Xiarcho

Πόσα λεφτά θα παίρνουν

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Το ποσό της αμοιβής επιβεβαίωσε και η Super Κική η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της αποκάλυψε πως της έγινε κρούση για το συγκεκριμένο ριάλιτι:

«Μου έκανα πρόταση για αυτή την αηδία, για 6.500 χιλιάρικα την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστώ και να τρώω κατσαρίδες», δήλωσε για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity get me out of here.

Το ριάλιτι σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:00.

Το trailer