I'm a Celebrity Get me out of here: Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το περιστατικό με τις κρέμες που την έβγαλε εκτός εαυτού

Τι συνέβη με την παραγωγή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get me out of here: Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το περιστατικό με τις κρέμες που την έβγαλε εκτός εαυτού

Επιτέλους! Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, I'm a Celebrity... Get me out of here, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 11/10 και η αλήθεια είναι πως εμένα προσωπικά μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αν εξαιρέσεις κάποιους καυγάδες και κάποια τραβηγμένα περιστατικά που σχεδόν πάντα μου φαίνονται στημένα και μου χαλούν την ζαχαρένια αλλά τέλος πάντων. Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, πήραμε μια γεύση από τους χαρακτήρες των παικτών, αλλά και από τις... ανατριχιαστικές δοκιμασίες που θα ακολουθήσουν (δείτε εδώ τα καλύτερα βίντεο του επεισοδίου).

Στα πρόσωπα που τράβηξαν κατευθείαν λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν σίγουρα η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία σχολιάστηκε πολύ στο twitter λόγω του.. επαγγέλματος που δήλωσε να βγαίνει στην κάρτα των στοιχείων της (δείτε εδώ τι γράφτηκε), αλλά και λόγω της σχέσης της με την φύση που από ότι φαίνεται δεν είναι και η καλύτερη!

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες τώρα έχει πάρει ήδη το αεροπλάνο του γυρισμού για την Ελλάδα, οπότε... ότι είδαμε από Δήμητρα, είδαμε!

Οι απαιτήσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη, το παράπονο και ο αποχαιρετισμός

Όλα ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα το μοντέλο είχε πάρει πάρα πολλές κρέμες μέσα στην τσάντα της, με αποτέλεσμα όπως ήταν επόμενο να μην την αφήσουν να περάσει με τόσες πολλές. Για το λόγο αυτό, τις μοίρασε στους συμπαίκτες της, αφού όπως δήλωσε δεν πρόκειται να πήγαινε πουθενά χωρίς αυτές, καθώς εκτός του ότι τις χρειάζεται, είναι και πανάκριβες.

Το πρόβλημα ωστόσο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν σταμάτησε εκεί! Αφού είπαν από την παραγωγή παραδώστε μας τα κινητά σας και όλα σας τα αντικείμενα, το μοντέλο απαίτησε να πάρει 4-5 από τις κρέμες της μαζί στην ζούγκλα, γεγονός που δεν γίνεται. Είναι απαράβατος κανόνας να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα και οι κρέμες σίγουρα δεν βρίσκονται μέσα σε αυτά. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι «απειλές» του μοντέλου για οικειοθελή αποχώρηση.

Στη συνέχεια φαίνεται πως από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε πολύ μόνη στον Άγιο Δομίνικο, κι έγινε κι ένα περιστατικό εκεί στο μοίρασμα των ομάδων που την στεναχώρησε αρκετά (δείτε εδώ περισσότερα). Το τελευταίο πλήγμα, δε, για εκείνη ήταν όταν είδε που θα πρέπει να κοιμάται και πως θα πρέπει να ζει. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την φύση αλλά με τα ζωάκια αυτής και με τις δοκιμασίες... ουπς!

Το τελευταίο ρεπορτάζ, μάλιστα, την θέλει να έχει πάρει δικό της άνθρωπο και να τον έχει ενημερώσει πως επιστρέφει Ελλάδα οπότε το μόνο που μένει είναι λογικά η ανακοίνωση του Λιανού και της Καλομοίρας στα επόμενα επεισόδια...