I'm a celebrity get me out of here: Είναι γεγονός! Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο

Ε όχι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here: Είναι γεγονός! Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βελιζέλος, με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η ίδια συμμετέχει στο ολοκαίνουριο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, I'm a celebrity get me out of here. Παρόλα αυτά, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, δημιουργήθηκαν προβλήματα με την παραγωγή και την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας των απαιτήσεών της, οι οποίες δεν γινόντουσαν δεκτές (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), το μοντέλο άρχισε να απειλεί την παραγωγή πως θα αποχωρήσει. Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και της εκπομπής Super Κατερίνα, φαίνεται πως έκανε πράξη τις απειλές της.

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση από το I'm a celebrity get me out of here

Η Έλενα Πολυκάρπου επιβεβαίωσε πως αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι! Σε ερωτήσεις, μάλιστα, του πάνελ εάν αυτό είναι σίγουρο και μήπως η παραγωγή κατάφερε τελικά να την πείσει, η ίδια απάντησε: «Πήρε τηλέφωνο πολύ δικό της άνθρωπο και του είπε "επιστρέφω", τώρα τι να σου πω...». Μάλιστα, τόνισε πως βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο.

Η δημοσιογράφος, τις προάλλες, σε άλλο ρεπορτάζ της, ανέφερε πως γυναίκα ζήτησε να αποχωρήσει στο πρώτο επεισόδιο, επειδή δεν την ήθελε κανείς (δείτε το εδώ). Επιβεβαιώνοντας σήμερα (6/10) πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Η βλάβη στο αεροπλάνο που επέβαινε με τους υπόλοιπους παίκτες

Μεγάλη ταλαιπωρία βίωσαν οι παίκτες που ταξίδεψαν προς τον Άγιο Δομίνικο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΙ σε παραγωγή της Ατζούν Μίντια, I'm a celebrity get me out of here. Την αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μελαχρινό μοντέλο με αναρτήσεις που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, έκανε γνωστό πως το αεροπλάνο τους είχε κάποια βλάβη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει.

Για το λόγο αυτό, τόσο οι παίκτες (δείτε εδώ τα 14 ονόματα) όσο και ο Γιώργος Λιανός που ταξίδεψε μαζί τους, αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στην Ζυρίχη.

«Πόσο μάτι δηλαδή πρέπει να έχουμε φάει; Και κατάρα μαζί; Να έχουμε μείνει όλη μέρα στη Ζυρίχη και τελικά δεν θα φύγουμε, δεν θα πετάξουμε σήμερα για να πάμε στον προορισμό που είναι να πάμε. Ξεματιάστε μας σας παρακαλώ», ακούγεται να λέει στο βίντεο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.