Φαίη Σκορδά: «Είπα τώρα, ότι όταν βαφόμουν έβλεπα...» - Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της

«Κάτι τέτοιο έβλεπα, όταν βαφόμουνα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Είπα τώρα, ότι όταν βαφόμουν έβλεπα...» - Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της

Σε μία αρκετά αστεία, κατά μία έννοια, αποκάλυψη προχώρησε σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, που παρουσιάζει, Fay's Time, η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά ζωντανά στον αέρα

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε χθεσινοβραδινό event, η παρουσιάστρια προχώρησε κατά λάθος σε μία δήλωση. «Που έβλεπα στην Καινούργιου. Κάτι τέτοιο έβλεπα, όταν βαφόμουνα», είπε. Όπως η ίδια μαρτύρησε, λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα παρακολουθούσε την ανταγωνίστριά της.

Η συζήτηση ξεκίνησε, όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παρουσίασε το θέμα από το ρεπορτάζ. Λίγο πριν δείξουν τις δηλώσεις των παρευρισκόμενων και ιδίως του ραδιοφωνικού παραγωγού, εξήγησε, ότι πήραν μία συνέντευξη απόλ όλους, εκτός από μία παρουσιάστρια. Εκεί η Φαίη Σκορδά ρώτησε, εάν το άτομο είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είχε δει νωρίτερα στην εκπομπή "Super Κατερίνα".

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή, άλλη ήταν αυτή που δεν τους έκανε τη χάρη. «Είπα τώρα, ότι, όταν βαφόμουν έβλεπα Καινούργιου;», αποκρίθηκε, όταν κατάλαβε το λάθος της, και άρχισε να γελάει μαζί με τους συνεργάτες της.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η αντίδραση της Σκορδά όταν έμαθε ότι η Μαλέσκου αρνήθηκε να τους κάνει δηλώσεις

«Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στην Σοφία Ραφτοπούλου και δεν θέλησε να μιλήσει σε εμάς;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά τους συνεργάτες της, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να της ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελε να μιλήσει στο κανάλι όχι προσωπικά στην εκπομπή, αφού αρνήθηκε να μιλήσει και στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είπε "δεν θέλω να μιλήσω στην εκπομπή της Φαίης". Είπε "δε θέλω να μιλήσω στο κανάλι"» ξεκαθάρισε η Μαρία Φραγκάκη για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσα στις δυο ξανθές παρουσιάστριες, αποκαλύπτοντας πως τις δηλώσεις της τις πήραν από άλλη εκπομπή.

«Εγώ πάντως δεν το σέβομαι. Δεν μου αρέσει. Τέσσερα κανάλια υπάρχουν που κάνουν αυτή την δουλειά, άντε πέντε βαριά. Μπορεί να έχει φύγει από κάπου και να έχεις κάποια πικρία, όταν έχει πάει και μιλάς σε 4 διαφορετικούς συναδέλφους δεν λες έστω και από καλοσύνη γιατί μπορεί να ξανασυνεργαστείς», σχολίασε ο Άγγελος Βουράκης.

«Είναι ωραίο από μια συνεργασία και δεν αναφέρομαι σε αυτή τη σχέση σε καμία περίπτωση, να φεύγεις και να μένεις στα καλά», είπε η Φαίη Σκορδά ολοκληρώνοντας.