«Δεν είστε μόνο εσύ με τη μάνα μου...» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τη σχέση που έχει ο Ματέο Παντζόπουλος με την πεθερά του

Όλη η αλήθεια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σε μία αποκάλυψη για τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο και τη σχέση που έχει με την μητέρας της, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 12/10, η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της Ελένη στο Mega με αφορμή δηλώσεις του Θανάση Πάτρα ο οποίος πήγε στο θέατρο με την πεθερά του.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος γνωρίστηκαν λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα Άχλα της Άνδρου, όπου σήμερα είναι ο επίγειος παράδεισος της. Εκεί ο επιχειρηματίας διατηρεί το δικό του ξενοδοχείο που είναι μέσα στη χλιδή και πολύς κόσμος το επισκέπτεται.

Στις αρχές του 2011 άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και η παρουσιάστρια φαινόταν πιο ευτυχισμένη και ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, είναι και από τα λίγα ζευγάρι που έχουν καταφέρει να κρατήσουν κρυφά πολλά πράγματα από την προσωπική τους ζωή, όπως για παράδειγμα ο γάμος τους, αφού μόνο οι βέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2015 η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία.

Η αποκάλυψη της σχέσης του Παντζόπουλου με την μητέρα της Ελένης Μενεγάκη

«Ο Πάτρας πήγε στο θέατρο με την πεθερούλα του και το είδα το απόσπασμα στην Ελεονώρα (Μελέτη) και είπα στον σύντροφό μου "Ορίστε βρε αγάπη μου, δεν είστε μόνο εσύ με τη μάνα μου που έχεις τετοια ωραία σχέση και πόσο χαίρονται οι μαμάδες όταν έχουν τόσο ωραία σχέση με τον σύζυγο ή τη σύζυγο του παιδιού τους, να αισθάνονται ότι είναι δικό τους παιδί." Έφυγε και η μάνα μου που την είχα μέχρι σήμερα να σας πει "εγώ εγώ να σας πω για τον γαμπρό μου". ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ