Δεν βγήκαν ποτέ φωτογραφίες από το γάμο τους - Αυτές είναι οι βέρες της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου

Και είναι πολύ εντυπωσιακές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν βγήκαν ποτέ φωτογραφίες από το γάμο τους - Αυτές είναι οι βέρες της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να βγαίνει στη φόρα η προσωπική της ζωή, θέλοντας να την προστατεύσει από τα media. Για αυτό λοιπόν το λόγο δεν βγήκαν ποτέ φωτογραφίες και γενικά πληροφορίες από το γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το μόνο που είχε διαρρεύσει από την εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη ήταν πως ο γάμος έγινε τόσο από αγάπη όσο και για να γλιτώσει η παρουσιάστρια από τα γραφειοκρατικά που απαιτούνταν τότε για το παιδί, τη μικρή Μαρινούλα - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

Και ενώ οι φήμες τότε είχαν πάρει "φωτιά" για το γάμο τους, είχαν βγει μερικές φωτογραφίες που επιβεβαίωναν πως τελικά παντρεύτηκαν και ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους.

Αυτές είναι οι βέρες γάμου της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει σε νυχτερινή έξοδο να διασκεδάσουν και είχαμε για πρώτες φορές τις βέρες τους.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος βέρες

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος γάμος

Για ποιο λόγο ονόμασαν την κόρη τους Μαρίνα

Η Ελένη ήθελε όπως γράφεται και τα ονόματα να είναι εύηχα και να έχουν μέσα τα γράμματα ‘ρ’ και ‘α’, να μην έχουν υποκοριστικά και να έχουν λίγες συλλαβές. Το ίδιο ακριβώς λοιπόν, είχε κάνει όταν διάλεγε όνομα για τη Βαλέρια αλλά και για τη Λάουρα. Με την ίδια λογική επέλεξε και το όνομα Μαρίνα.

Επίσης λεγόταν πως λόγω του ότι η Ελένη Μενεγάκη έμαθε από τον γυναικολόγο της πως είναι έγκυος ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου, πήρε την απόφαση αυτή.

Επίσης, μια θεωρία, θέλει το όνομα Μαρίνα να κρύβει από πίσω του μια ιστορία. Η Ελένη έμαθε τότε μια πολύ συγκινητική ιστορία για τη γιαγιά του Ματέο που την έλεγαν Μαρίνα και είχε μια πολύ δυνατή αγάπη με τον παππού του. Όταν εκείνος πέθανε στα βαθιά γεράματα η γιαγιά Μαρίνα τον ακολούθησε μετά από 7 μέρες μόνο, από τη στεναχώρια της.

Η γιαγιά Μαρίνα, σύμφωνα με όσα λένε τα εγγόνια της, ήταν δοτική, ευγενική, μια όμορφη επιβλητική φιγούρα, με έναν καλό λόγο για όλους και πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε και έζησε στο πλάι του όλη της τη ζωή.