Βασίλης Καρράς: «Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω» - Συγκλονίζει καλλιτέχνης που τον γνωρίζει από τα πρώτα του βήματα

«Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Καρράς δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα με ένα πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρεί νοσηλευόμενος στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην μονάδα αυξημένης θεραπείας.

Από το πλευρό του ταλαντούχου τραγουδιστή δε λείπει η σύζυγός του, η οποία τελευταία έχει ενοχληθεί με τα δημοσιεύματα, που διαρρέουν, αλλά και η αγαπημένη κόρη τους, που έχουν φέρει μαζί στη ζωή.

Ο καλλιτεχνικός χώρος στέκεται διακριτικά στη μάχη, που δίνει με την υγεία του ο Βασίλης Καρράς με τους Ζαφείρη Μελά και Σταύρο Φωτιάδη να κάνουν την Πέμπτη (12/10) δηλώσεις στο Live news για την εξέλιξη της υγείας του Καρρά.

Οι νέες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

«Ο Θεός να τον έχει καλά. Να βγει και να ξαναρθεί πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με τη γυναίκα του μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δε ξέρουμε αλλά, δεν ξέρουμε, θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.

«Δε μπορώ να πω τίποτα, όλη την αγωνία, που έχει όλος ο κόσμος, την έχω και εγώ. Από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε ο Καρράς, ξεκινούσα και εγώ τότε την καλλιτεχνική μου καριέρα, οπότε έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό, που συμβαίνει στον Βασίλη.

Δεν έχω τη δύναμη να πάω να τον δω, γιατί ακούω διάφορα, ας πούμε, και ότι περνάει δύσκολα. Εγώ θέλω να ευχηθώ περαστικά, να είναι όλα ψέματα, να τον ξαναδούμε στις πίστες, γιατί ο Βασίλης ο Καρράς είναι μια μεγάλη ιστορία στο ελληνικό, στο λαϊκό τραγούδι. Έχει διδάξει όλη τη νεολαία, έχει μάθει να τραγουδάει τα τραγούδια του. Κάνει τον αγώνα του και αυτός και οι γιατροί που τον παρακολουθούν» είπε ο Σταύρος Φωτιάδης.

Τα τρία πράγματα που ζήτησε από την οικογένειά του

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», αυτή είναι η φράση που ακούγεται τον τελευταίο καιρό από πολλά στόματα που γνωρίζουν το τι συμβαίνει με τον Βασίλη Καρρά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ακριβώς.

Σύμφωνα, μάλιστα, με σημερινό 12/10 δημοσίευμα της Espresso οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως τόσο η σύζυγος του, Χριστίνα, όσο και η κόρη του Ειρήνη, έχουν ήδη ετοιμαστεί για το μοιραίο, όταν αυτό έρθει, κάτι που φυσικά όλοι απεύχονται.

Σύμφωνα με περιβάλλον, λοιπόν, του τραγουδιστή και πιο συγκεκριμένα κοντινούς φίλους του, όπως αναφέρει τον εν λόγω δημοσίευμα ο ίδιος ο τραγουδιστής έχει ενημερώσει την οικογένειά του πως θέλει να ντυθεί στα λευκά, όλοι θέλει να ντυθούν στα λευκά. Είναι το αγαπημένο του χρώμα και για πολλές πρεμιέρες φορούσε λευκό κοστούμι.

Βασίλης Καρράς τι ζήτησε για την κηδεία του

Από την άλλη, όπως είχε αναφέρει σε συζητήσεις θεωρεί πως έζησε πάρα πολύ όμορφα και επειδή έδωσε στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του αισιοδοξία θα ήθελε αυτό να τον ακολουθεί μέχρι το τέλος, γι' αυτό κι έχει ζητήσει να τον συνοδεύσουν μπουζούκια με τα μεγάλα του σουξέ.

«Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη. Έτσι ήταν πάντα ο Βασίλης», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος του τραγουδιστή στην εφημερίδα Espresso.

Τέλος, επιθυμία του είναι πολλά από τα προϊόντα που παράγονται στο κτήμα του στην Καβάλα, όπου θέλει και να ταφεί (δείτε εδώ φωτογραφίες) να δίνονται σε φτωχές οικογένειες, κάτι που εφαρμόζει άλλωστε και ο ίδιος πολλά χρόνια τώρα.