«Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με...» - Το ξεκαθάρισμα της Ζαρίφη για την συμμετοχή του Αλεξάνδρου στην εκπομπή της στο OPEN

Θα βρίσκεται τελικά στην Οδός Ζαφίρη 2;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με...» - Το ξεκαθάρισμα της Ζαρίφη για την συμμετοχή του Αλεξάνδρου στην εκπομπή της στο OPEN

Στο opening γνωστού καταστήματος βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη χθες 12/11, με την κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, να την συναντάει και να της παίρνει δηλώσεις. Η παρουσιάστρια σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του OPEN με την εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, υπήρξαν μερικά προβλήματα εξαιτίας του σάλου που επικράτησε με τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου τόσο ενάντιας της Σίσσυς Χρηστίδου, όσο και της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, με αποτέλεσμα να ακουστεί πως μπορεί και να μην συμμετέχει τελικά στην εκπομπή της.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν και ανακοίνωσε και η ίδια η Κατερίνα Ζαρίφη, το μοντέλο - επιχειρηματίας, θα βρίσκεται κανονικά στο πλευρό της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Αλεξάνδρου και την εκπομπή

«Σύντομα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή. Δεν έχω άγχος έχουμε αλλάξει 3 φορές ημερομηνία. Δεν ξεκινήσαμε την ημερομηνία που είπαμε την εκπομπή λόγω τεχνικών θεμάτων», ανέφερε αρχικά για την Οδό Ζαρίφης 2.

Όσον αφορά τις φήμες σχετικά με την συμμετοχή του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ξεκαθάρισε: «Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον Δημήτρη, δεν είχα καμία ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην εκπομπή. Είχα επικοινωνήσει μαζί του και ήμουν πάντα κοινωνός της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή όχι μόνο στην δικιά μας, να θέλεις να είσαι σε αυτή. Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα λίγο γιατί έβλεπα τις ημερομηνίες και κάποιες εκπομπές έλεγαν ποια ημέρα θα βγούμε και έτρεχα λέω μήπως βγούμε αύριο ρε παιδιά, μου έλεγαν όχι. Μόνο για αυτό. Είχα τη γνώση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι κανονικά στην εκπομπή».

Να σημειώσουμε πως συνεργάτες της στο πλατό θα είναι: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα υποδυθεί τον υδραυλικό γείτονα που έχει το μαγαζί του δίπλα σε αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη, ο Αντώνης Παπαηλίας θα κάνει τη γιαγιά, ενώ η Άννα Ζηρδέλη την influencer φίλη της παρουσιάστριας. Τέλος, ο πρώτος καλεσμένος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι πολύ "μεγάλο" όνομα από τον χώρο της πολιτικής.