«Ανοίγετε θέματα για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη» - Αποχώρησε εκνευρισμένη από τις κάμερες η Σοφία Χατζηπαντελή

Οι ερωτήσεις που την έκαναν έξαλλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ανοίγετε θέματα για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη» - Αποχώρησε εκνευρισμένη από τις κάμερες η Σοφία Χατζηπαντελή

Τα τηλεοπτικά συνεργεία συνάντησαν την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχοντας μόλις επιστρέψει από την Κύπρο, όπου είχαν ταξιδέψει με αφορμή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αφιερωμένη στις γυναίκες.

Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, ρώτησαν το μοντέλο και κριτή του My style rocks, τόσο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως αποχωρεί από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, όσο και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Βίκυ Καγιά αφού έκαναν ξανά follow η μια την άλλη μετά τις φήμες πως είναι τσακωμένες.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή

Για την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου μαζί της και έδειχνε πως έβγαλε τα φρύδια της απάντησε: «Δεν ξέρω» φανερά σοκαρισμένη με τους δημοσιογράφους να ρωτάνε αν έγινε photoshop με το μοντέλο ωστόσο να μην έχει κάποια απάντηση.

Για τα δημοσιεύματα που γράφουν πως αποχωρεί από το παιχνίδι εξαιτίας της συμπεριφοράς της πίσω από τις κάμερες, ανέφερε: «Που να φύγω; Που να πάω; Ποιος το έγραψε αυτό; Ποιος; Εσείς;».

Για το σύντροφό της (δείτε τον εδώ), είπε: «Έχω αγόρι».

Ο εκνευρισμός της με ερωτήσεις και η αποχώρηση

Σχετικά με τα follow με την Βίκυ Καγιά, μετά τις φήμες πως έχουν τσακωθεί από τότε που συνεργαζόντουσαν στο GNTM, απάντησε εκνευρισμένη: «Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ήρθαμε τώρα από κάτι ωραίο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι. Thats it»

Ενώ σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά προς το πρόσωπο της, είπε πιο εκνευρισμένη «Ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ» και αποχώρησε από τα τηλεοπτικά συνεργεία.