«Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε» - Η Όλγα Τρέμη μίλησε ανοιχτά για το τρίτο διαζύγιό της

«Έκαναν μια μικρή χρονοκλοπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε» - Η Όλγα Τρέμη μίλησε ανοιχτά για το τρίτο διαζύγιό της

Αποκλειστική συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και στο Happy Day του ALPHA, παραχώρησε η Όλγα Τρέμη. Η παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων με την μεγάλη καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε τόσο για τα πολιτικά πρόσωπα, όσο και για τη ζωή της.

Δεν δίστασε μάλιστα, να αναφερθεί στο διαζύγιο της έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της. Η είδηση έγινε γνωστή τον Μάιο του 2023, ωστόσο το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετό διάστημα πριν.

Η συνέντευξη της Όλγας Τρέμη

«Υπήρξαν προτάσεις να κάνω δελτίο ειδήσεων αλλά είμαι ευχαριστημένη με αυτό που κάνω σήμερα. Πέραν ότι με κρατάει στις δημοσιογραφικές επάλξεις, μου δίνει και την δυνατότητα να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Κουβέντιασα με τον εαυτό μου. Η Όλγα και εγώ, να μην κάνω τηλεόραση. Το δικαιούμαι μετά από 25 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, την απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης αλλά και τη δουλειά που κάνει.

Στη συνέχεια με αφορμή ένα σαρδάμ που έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε και για την Έλλη Στάη, με την οποία πολλοί την μπερδεύουν: «Φυσικά και είδα την Έλλη Στάη στο OPEN. Έχει μακριά διαδρομή στην δημοσιογραφία. Δεν έχουμε απαραίτητα βίους παράλληλους με την Έλλη. Αλλά είμαστε μικρό χωριό στην δημοσιογραφία», είπε.

Η αναφορά στο διαζύγιο της

Στο τέλος της συνέντευξης της, μίλησε και για το διαζύγιο της έπειτα από 12 χρόνια, με τον γιατρό Νίκο Νικητέα. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της (δείτε φωτογραφία τους).

«Περσινά ξινά σταφύλια ο χωρισμός. Το διαζύγιο βγήκε πριν δυο χρόνια. Δεν θα έπρεπε να απασχολήσει και να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δεν έκρυψα κάτι, όλος ο κόσμος το ήξερε. Αν το ανακάλυψαν για να το επικαιροποιήσουν, είναι αστείο. Έκαναν μια μικρή χρονοκλοπή», εξομολογήθηκε.