Είναι μαζί: Μια φωτογραφία στο instagram επιβεβαίωσε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Όταν τα λέγαμε εμείς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Είναι μαζί: Μια φωτογραφία στο instagram επιβεβαίωσε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πριν από λίγο καιρό, πρώτο το Youweekly.gr, σας αποκάλυψε πως ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί στον χώρο της ελληνικής showbiz και πιο συγκεκριμένα στις... Αθηναϊκές πίστες αφού και οι δυο είναι τραγουδιστές!

Ο Γιώργος Λιβάνης που πριν από λίγα χρόνια είχε απασχολήσει τις τηλεοπτικές εκπομπές λόγω της... σύντομης σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της τραγουδίστριας Ανδρομάχης Δημητροπούλου.

Μπορεί οι δυο τους να μην θέλουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση αυτή γιατί προσπαθούσαν και προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως όχι απλά είναι μαζί αλλά είναι και τρελά ερωτευμένοι.

Η τρυφερή κοινή ανάρτησή τους

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας δημοσίευσαν το πρώτο κοινό τους story ως ζευγάρι και η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν πολύ!

Λιβάνςη Ανδρομάχη νέο ζευγάρι

Πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Ανδρομάχη

Γεννήθηκε στο Ζίγκεν της Γερμανίας από Έλληνες γονείς ωστόσο στην ηλικία των 10 ετών μετακόμισε με την οικογένεια της στα Λεχαινά Ηλείας. Από πολύ μικρή ηλικία είχε παραδοσιακά ακούσματα αφού ο πατέρας της δίδασκε παραδοσιακούς χορούς και ο παππούς της ήταν ψάλτης. Στην συνέχεια πέρασε στο τμήμα γερμανικής φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο όμως δεν συνέχισε τις σπουδές της αφού η μεγάλη της αγάπη ήταν η μουσική όπου και κυνήγησε το όνειρο της.

Ξεκίνησε την μουσική της πορεία δουλεύοντας σε μικρά μαγαζιά στην Αθήνα. Στην συνέχεια, το 2015 συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του The Voice of Greece, όπου βρισκόταν στην ομάδα του Μιχάλη Stavento. Το μουσικό της ταξίδι στο show μολονότι σταμάτησε στο 2o live , «άνοιξε η πόρτα» του Νίκου Βέρτη όπου και συνεργάστηκε μαζί του για δύο χρόνια (2015-2017). Στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες, όπως τον Κωνσταντίνο Αργυρό (2017-2019), τον Νίκο Οικονομόπουλο (2019-2020) και τον Θοδωρή Φέρρη(2021).Το διάστημα 2022-2023 βρέθηκε ξανά στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου με κάθε τους εμφάνιση να γίνεται sold out.