Γιώργος Λιάγκας: «Μην μένετε σε τίτλους site! Πρέπει να...» - Ξέσπασε ο παρουσιαστής

«Ωραία δημοσιογραφία είναι αυτή...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Μην μένετε σε τίτλους site! Πρέπει να...» - Ξέσπασε ο παρουσιαστής

Στη σημερινή, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, εκπομπή "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε εναντίον δημοσιογράφων.

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ σχετικά με τη νέα ανάρτηση του Βασίλη Χιώτη στο Twitter, μετά τις δηλώσεις του για το Στέφανο Κασσελάκη, ο παρουσιαστής της εκπομπής προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

Δείτε παρακάτω τη νέα άναρτησή του:

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Μην μένετε σε τίτλους site. Πρέπει να μπαίνετε μέσα και να διαβάζετε το κείμενο», σχολίασε ο γνωστός παρουσιαστής. «Εγώ έχω πει κάποια πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες, τα οποία τα είχα μέσα μου», ξεκίνησε να λέει. «Δεν αφορούν ούτε έναν άνθρωπο. Και πού όλοι ξέρετε εσείς το είπα εγώ, όλο αυτό που είπα για έναν άνθρωπο, που τον έχετε φωτογραφίσει. Έχει βγει αυτός και έχει απαντήσει δέκα φορές σε κάτι που δεν είπα ποτέ», συμπλήρωσε.

«Κάνω 28 χρόνια τη δουλειά αυτή, ότι θέλω να πω, "τα έχω βάλει" με το Μητσοτάκη, με τον Τσίπρα, επώνυμα με ανθρώπους δυνατούς και έχω πει το όνομά τους. Όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, δεν ντρέπομαι, το λέω για κάποιον», εξήγησε με έντονο εκνευρισμό στη φωνή του. «Πολλές φορές, λέω κάτι γενικά με βάσει τις συμπεριφορές κάποιον γενικότερα για κάποια πράγματα και βλέπω, ότι εγώ τα έβαλα με τον έναν, με τον άλλον, με την άλλη. Έλεος πια κύριοι συνάδελφοι», πρόσθεσε με αγανάκτηση στο λόγο του. «Με συμβουλεύουν οι δικηγόροι μου να αρχίσω να κινούμε νομικά. Δεν μπορώ να λέω κάτι γενικά και κοτσάρετε μία φάτσα δίπλα, ότι το είπα για αυτόν», τόνισε. «Ωραία δημοσιογραφία είναι αυτή», κατέληξε ξεσπώντας εναντίον των συναδέλφων του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τα φίδια

Να θυμίσουμε, πως κάποια από αυτά που είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αυτό το περιστατικό με τα φίδια. Μετά την παρουσίαση ενός ρεπορτάζ για φίδια στην εκπομπή του, ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα σχόλιο όλο νόημα. «Μας ζώσανε τα φίδια Τάσο μου», είπε αρχικά απευθυνόμενος στον Τάσο Τεργιάκη. «Εγώ να δεις τι φίδια έχω συναντήσει στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Ο συνεργάτης του, του απάντησε «Α, μη μου λες τέτοια». Εκείνος του αποκρίθηκε «Α, πάρα πολλά!». «Μπορεί να το έχουμε συναντήσει και μαζί», συμπλήρωσε ο συνάδελφος του. «Πολλά φίδια έχω συναντήσει εγώ στη ζωή μου, Τάσο. Πολλά, πολλά...», επέμενε ο παρουσιαστής.

«Μπορεί να το έχουμε και οι δύο αυτό το φίδι», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης. «Πολλά φίδια και κολοβά», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας. Κάποια από τις συνεργάτιδές του, τον ρώτησε, αν έχει συναντήσει και στον κόρφο του. Όμως, ο παρουσιαστής θέλησε να αλλάξει θέμα και δήλωσε «Και στην Τήνο έχουμε πολλά φίδια, για αυτό λέγεται και Οφιούσα». Ο συνεργάτης της εκπομπής του, συνέχισε «Και στην Αίγινα έχω δει και εκεί φίδια».

«Πολλά φίδια στη ζωή μου» κατέληξε ο παρουσιαστής και ο συνάδελφός του «Παντού έχει φίδια». Η συζήτηση έκλεισε με τον δημοσιογράφο να αλλάζει θέμα, και να λέει «Αχ Θεέ μου!». Άραγε σε ποιον να αναφέρονται οι δύο συνάδελφοι;

Να σημειωθεί, πως το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Λιάγκας περνάει διάφορες εντάσεις και ανοίγει πολλά μέτωπα. Ήδη, από χθες μαζί με τον Βαγγέλη Περρή έχουν ξεκινήσει μια ρήξη με τον Αντώνη Κανάκη (δείτε εδώ το περιστατικό), ενώ πριν μερικές ώρες ξεσπάθωσε εναντίον του και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (δείτε εδώ το σκηνικό). ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που μιλάει για τόσα φίδια.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ και τη στιχομυθία των δημοσιογράφων: