Καβγάς στο Super Κατερίνα για Μικρούτσικο και Πολυκάρπου: «Δεν θέλεις να με βλέπεις;» - «Δεν θα ανεχτώ να μιλάς αν...»

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Ανδρέας! Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καβγάς στο Super Κατερίνα για Μικρούτσικο και Πολυκάρπου: «Δεν θέλεις να με βλέπεις;» - «Δεν θα ανεχτώ να μιλάς αν...»

Μετά την ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ακόμη ένας τσακωμός σημειώθηκε σήμερα 13/10 στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA. Αυτή την φορά όμως ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Έλενα Πολυκάρπου.

Αφορμή στάθηκε η είδηση πως ο ΣΚΑΙ απομακρύνει τον Βασίλη Χιώτη από το ραδιόφωνο μετά το ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη, και στη συνέχεια η διάψευση του σταθμού που ανέφερε πως ο δημοσιογράφος είχε δηλώσει παραίτηση ήδη εδώ και ένα μήνα.

Ο τσακωμός Πολυκάρπου - Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

«Αυτό που έμαθα είναι ότι η παραίτηση από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, το ξεκαθαρίζω. Όχι από τον όμιλο του ΣΚΑΪ», ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου ξεκινώντας να αναφέρει το ρεπορτάζ της και έγιναν πολλά σχόλια στο πλατό.

Ο τσακωμός ωστόσο ξεκίνησε όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε την άποψη του. «Συμβαίνουν παραιτήσεις αλλά συμβαίνουν και συγκαλυμμένες καλύψεις πραγματικών παραιτήσεων λόγω γεγονότων και πρέπει να το συγκαλύψουν με δικαιολογίες. Πώς να κουκουλώσουμε ένα γεγονός, ώστε να περάσουμε αβρόχοις ποσί στα επόμενα» είπε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος.

Ο διάλογος αυτός όμως έφυγε από τον έλεγχο, όταν ο Ανδρέας ενοχλήθηκε που τον διέκοπτε συνέχεια, δείχνοντας το καλύπτοντας τα μάτια του με τα χέρια του.

«Δεν θες να με βλέπεις; Να σταματήσω;», τον ρώτησε η Έλενα Πολυκάρπου με τον παρουσιαστή να της απαντάει ενοχλημένος πως ούτε και εκείνη τον βλέπει αφού δεν τον αφήνει να μιλήσει.

«Δεν θα δεχτώ να μιλάς, όταν δεν έχω ολοκληρώσει. Άκουσα την άποψή σου, τις πληροφορίες σου. Έχω ζήσει 1000 παραιτήσεις, ποτέ δεν είπε κανείς "τον διώχνω για αυτό" Πολύ λίγες περιπτώσεις», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.