Νίκος Φλωρινιώτης: «Εγώ δεν μιμούμαι τον πατέρα μου...» - Αποκαλύψεις για την περιουσία που άφησε ο τραγουδιστής

«Σκεφτόμαστε να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Νίκος Φλωρινιώτης: «Εγώ δεν μιμούμαι τον πατέρα μου...» - Αποκαλύψεις για την περιουσία που άφησε ο τραγουδιστής

Μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, τέσσερις μόνο μήνες μετά το θάνατό του (δείτε τι θα γίνουν τα προσωπικά του αντικείμενα), ο οποίος μίλησε για την περιουσία που κληρονόμησε και το τι θα γίνουν τα κουστούμια του.

Τι εξομολογήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης

Όταν τον ρώτησαν, αν αισθάνθηκε ποτέ σα βάρος το όνομα του πατέρα του, εκείνος απάντησε, πως «Φυσικά. Εγώ δεν μιμούμαι τον πατέρα μου. Δεν είμαι ο πατέρας μου και δεν θα γίνω ποτέ. Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ένας. Είμαι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν κατακρίνω τα σόου και εγώ έτσι ξεκίνησα, και τώρα όλες οι μεγάλες πίστες έχουν μπαλέτα και χορευτικά. Ο μπαμπάς μου ήταν πρωτοπόρος σε αυτό και τώρα το κάνουν όλοι. Και ντύνονται και όλοι σαν τον Φλωρινιώτη μη σου πω και χειρότερα (γέλια). Η Άρτα και τα Γιάννενα και η πούλια πάει σύννεφο».

«Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά. Δυο κοστούμια του θα πάνε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και το ένα θα μπει δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη. Από εκεί και πέρα τα έχουμε φυλάξει όλα. Όλα αυτά ήταν η κληρονομιά του, η ιστορία και η καριέρα του. Του είχε ράψει και κοστούμια ο Τζώρτζιο που έραβε τον Μάικλ Τζάκσον στην Αμερική», αποκρίθηκε σχετικά με το τι θα απογίνουν τα ιδιαίτερα ενδύματα του τραγουδιστή.

Φλωρινιώτης
03-03-2016 Shamone.Γιάννης Φλωρινιώτης Live.Αννούλα Φλωρινιώτη-Γιάννης Φλωρινιώτης-Νίκος Φλωρινιώτης

Τέλος, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με το καυτό ερώτημα γύρω από τη διαθήκη και την περιουσία του καλλιτέχνη. «Όλα τα είχαμε μοιράσει από πριν. Εγώ, τα αδέρφια και η μητέρα μου δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια και μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ, ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς. Δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε. Θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία, αν δεν τον είχαν εξαπατήσει. Ήταν ευκολόπιστος και βοηθούσε πάντα πάρα πολύ κόσμο. Ποτέ του δεν άλλαξε χαρακτήρα και όποτε μπορούσε, τους βοηθούσε όλους», εξήγησε.